• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η παίκτρια-έκπληξη που επέστρεψε και η μεγάλη ανατροπή (video)

    • NewsRoom


    Γνώριμα πρόσωπα επέστρεψαν στο MasterChef, το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό.

    Οι 15 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef, επέστρεψαν και κλήθηκαν να μαγειρέψουν ξανά για τους απαιτητικούς κριτές, με τους 9 που είναι ήδη στον διαγωνισμό να παρακολουθούν τη διαδικασία από τον εξώστη.

    Έκπληξη προκάλεσε η παίκτρια που κέρδισε τη δοκιμασία, η οποία πήρε πίσω την ποδιά της και δεν είναι άλλη από την Μαριάννα Πουλμεντή.

    Ωστόσο, όπως είναι γνωστό το MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και πρέπει όλοι να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση.

    Έτσι οι κριτές ανακοίνωσαν ότι στο τραπέζι θα μπουν και οι καλύτερες προσπάθειες από τους παίκτες της κάθε ομάδας.

    Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Ηλίας Κιαζόλι, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά η Μάρλεν Γρυντάκη και από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ο Γιώργος Λασκαρίδης.

    Οι τρεις τους, Ηλίας, Μάρλεν και Γιώργος στάθηκαν μπροστά στους κριτές, οι οποίοι τους ενημέρωσαν πως υπάρχει ακόμα μία ποδιά και για να την διεκδικήσουν θα πρέπει να μαγειρέψουν παράλληλα με τον Νίκο Θωμά, το F&B του MasterChef, δηλαδή follow the chef.

    Ο νικητής θα εξασφαλίσει μια πολυπόθητη ποδιά και την επιστροφή του στην κούρσα.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ