• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η μαμά του Βαρθαλίτη στη Μάρλεν: «Μακριά από τον γιο μου» (video)

    Σταύρος Βαρθαλίτης


    Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλίτη και συνομίλησε με τη μητέρα του για τη φημολογούμενη σχέση με την Μάρλεν αλλά και το spoiler που αναφέρει ότι ο Σταύρος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτού του κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

    Η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη είπε στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου: «Έχω παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια. Ήταν γλυκύτατος, δεν τον είδα να θυμώσει ποτέ. Απορούσα πως ήταν τόσο ήρεμος. Δε μου άρεσε πως ειπώθηκε πως έχει σχέση με τη Μάρλεν. Απορώ γιατί το είπε. Ονειρεύομαι για εκείνον τα καλύτερα. Οτιδήποτε τον ευχαριστεί και ικανοποιεί. Τα πάντα που κάνει είναι νόστιμα. Το ταλέντο το πήρε από τη γιαγιά του».

    Και δεν δίστασε να πει η μαμά του Σταύρου: «Ο Γιώργος δεν είναι αυτός που θα έκανε παρέα ο γιος μου μαζί του. Μπορεί να είναι χρυσό παιδί, αλλά ο Σταύρος έχει συνηθίσει να τηρεί αυτό που λέει. Περιμένω να τον δω στον τελικό. Στη γειτονιά τον αγαπάνε πολύ και μου εύχονται καλή επιτυχία. Αν είχα τη Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου».

    Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:



    ΣΧΟΛΙΑ