• LIFE&STYLE

    MasterChef: Οι δίδυμοι παίκτες που μπέρδεψαν τους κριτές! (video)

    • Νίκη Καξερή


    Δύο δίδυμα αδέλφια έκαναν την εμφάνισή τους στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 3. Ο λόγος για τον Σίμο και τον Νίκο Αρβανιτίδη οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια ζουν με τις οικογένειές τους στη Ναύπακτο.

    Πρώτος εμφανίστηκε ο Σίμος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τα δύο πολυπόθητα «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη με αποτέλεσμα να περνάει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

    Στη συνέχεια, την είσοδό του έκανε ο αδελφός του, Νίκος ο οποίος έμοιαζε σαν δυο σταγόνες νερό με τον Σίμο προκαλώντας έκπληξη στους κριτές.

    «Ελα πήρες ποδιά!», του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Πάνο Ιωαννίδη να αναρωτιέται γιατί βρίσκεται πάλι μπροστά τους. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε: «Μοιάζεις με έναν που πέρασε πριν».

    Ο Νίκος εξήγησε ότι προηγουμένως είδαν τον δίδυμο αδελφό του, ενώ αποκάλυψε πως με τον Σίμο, όχι μόνο μοιάζουν, αλλά μένουν στην ίδια περιοχή, έχουν την ίδια δουλειά, είναι παντρεμένοι και οι γυναίκες τους έχουν το ίδιο όνομα, Λαμπρινή!

    Και τα δύο αδέλφια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να αποσπάσουν δύο ποδιές περνώντας στον επόμενο γύρο.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Αλλαγή μέρας για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love – spoiler: Οι αγαπημένοι του κοινού και ο παίκτης που αποχωρεί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτοί είναι οι 12 παίχτες της τουρκικής ομάδας (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ