• LIFE&STYLE

    ΜasterChef: Οι διαφωνίες που έφεραν την ήττα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (videos)

    • NewsRoom
    μαστερσεφ

    Η ομαδική δοκιμασία των παικτών του Masterchef στο Ζάππειο Μέγαρο


    Ομαδική δοκιμασία είχε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, η οποία έλαβε χώρα στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου και στέφθηκε από επιτυχία, αφού οι δύο ομάδες κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους κριτές τους.

    Το αποτέλεσμα της εξωτερικής ψηφοφορίας, ωστόσο, έφερε τις πρώτες αναταράξεις, αφού στην ψηφοφορία αυτή, οι δύο ομάδες παρουσίασαν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα συγκέντρωσε 8 ψήφους, ενώ η κόκκινη 17, γι’ αυτό και αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα.

    Στη συζήτηση που ακολούθησε για το τι έφταιξε για την ήττα της μπλε ομάδας, ο αρχηγός της, Πάνος Τόγιας, εξέφρασε το παράπονο ότι υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις στο στάδιο της προετοιμασίας από συγκεκριμένους παίκτες, όπως τον Ζαχίρ, τη Μαρία και την Ασημίνα, από τους οποίους ο Πάνος θεώρησε ότι αγνοήθηκε. Οι παίκτες που κατηγορήθηκαν, αντέδρασαν, κάνοντας λόγο για αδικία.

    Ο Πάνος, ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Επέλεξε τη Μαρία Τσαπράνη, με το επιχείρημα ότι τα λάθη που έκανε φάνηκαν στο αποτέλεσμα.

    Η χθεσινή βραδιά ανέδειξε και έναν παίκτη που πήρε ασυλία και δε μπορεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση. Η παίκτρια που κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία, μέσα από την απαιτητική διαδικασία με το σολομό, ήταν η Σπυριδούλα, η οποία μπορεί να ψηφίσει αλλά όχι να ψηφιστεί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Το «κράξιμο διαρκείας» του Χαράλαμπου στον Παντελή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες είναι εκτός σπιτιού (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ο «Mr. Κρατς» ξαναχτυπά με πιπεριές Φλωρίνης από… Ισπανία! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ