• LIFE&STYLE

    MasterChef: Οι χαμένες ομάδες, η μεγάλη αλλαγή και ποιους συμφέρει (video)

    • NewsRoom

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Αλλαγές για ακόμα μια φορά ανακοινώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

    Όταν ήρθε η ώρα για την ομαδική δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο αναδεικνύονται οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλάζει.

    Ειδικότερα, οι παίκτες χωρίστηκαν αυτή τη φορά σε 3 ομάδες, ενώ οι δύο χαμένες δεν θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αλλά θα περάσουν από μαγειρικές δοκιμασίες μέχρι να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

    «Μόνο μία ομάδα θα μπορεί να είναι η νικήτρια. Οι παίκτες των δύο άλλων ομάδων αυτόματα θα είναι όλοι χαμένοι.

    Και σας λέμε από τώρα ότι στη συνέχεια δεν θα υπάρχει ψηφοφορία. Το ποιοι θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης θα κριθεί από μαγειρικές δοκιμασίες, τις οποίες θα μάθετε μετέπειτα, αφού τελειώσει η ομαδική δοκιμασία», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

    Βέβαια, αυτή η αλλαγή συμφέρει τους παίκτες που κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό, δηλάδή την Μάρλεν, την Μαριάννα και τον Γιώργο.

    Μάλιστα, η Μαρία δεν δίστασε να δηλώσει στην κάμερα ότι θα ψήφιζε κάποιον από αυτούς που επέστρεψαν, καθώς θεωρεί ότι μόνο όσοι παραμένουν μέσα στο σπίτι από την αρχή αξίζουν να βρίσκονται στον διαγωνισμό, με την Μαρλέν να δηλώνει:

    «Οι σεφ μας έσωσαν, είναι πάρα πολύ δίκαιοι. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν γιατί όντως θα ψήφιζαν τα παιδιά που έχουν μπει. Στάνταρ, σας το λέω να το ξέρετε».



    ΣΧΟΛΙΑ