• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η αποχώρηση και τα δάκρυα της Σπυριδούλας (video)

    • NewsRoom
    σπυριδουλα

    Σπυριδούλα Καραμπουτάκη


    Μία απαιτητική δοκιμασία είχαν να βγάλους εις πέρας οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Συγκεκριμένα η Σπυριδούλα, ο Ζαχίρ και ο Παντελής αντέγραψαν ένα ιδιαίτερο γλυκό: σφαίρα σοκολάτας με κρέμα βανίλιας, καραμέλα αλατισμένη και καραμελωμένα φουντούκια.

    Μάλιστα, η Σπυριδούλα δεν άντεξε την πίεση και το άγχος της την κατέβαλε ξεσπώντας σε κλάματα, ενώ φώναξε στην Ασημίνα, η οποία προσπαθούσε να την βοηθήσει από τον εξώστη.

    «Δεν μπορώ να ακούω να μου λένε, όπως η Ασημίνα, να ηρεμήσω και να μην τα παρατώ, όταν είμαι από τα 12 μου στην κουζίνα. Φεύγω από τον διαγωνισμό αν δε βγάλω γλυκό. 

    Είναι το όνειρό μου. Πρέπει να φτάσω στον τελικό, γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα δε με γεμίζει το 7. Με νοιάζει να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Χρειάζομαι τα λεφτά και τον τίτλο. Χρειάζομαι να βεβαιωθώ ότι δεν πάλεψα τζάμπα», δήλωσε η εκρηκτική παίκτρια του MasterChef.

    Στο τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν ότι από τον διαγωνισμό αποχωρεί ο Ζαχίρ, ο οποίος σημείωσε μία αξιόλογη πορεία στο ριάλιτι, ενώ πρόσφερε ιδιαίτερη συγκίνηση με την ιστορία του και έδειξε δύναμη ψυχής.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Εκτός παιχνιδιού ο Χρήστος Μπάρκας (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμαλία Κωστοπούλου: Με τον κούκλο σύντροφό της στην Disneyland

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ