• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η αποχώρηση και η ανακοίνωση για την πανδημία στους παίκτες (video)

    • NewsRoom


    Για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό του MasterChef αποχώρησε οριστικά αυτή τη φορά ο Γιώργος Λασκαρίδης, ενώ η τεράστια ανατροπή έφερε τον Δημήτρη Μπέλλο εκτός τετράδας!

    Ο παίκτης που έφτασε μέχρι την τελική 6αδα του ριάλιτι μαγειρικής, είχε το πιο αδύναμο πιάτο με αποτέλεσμα να περνάει για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου. Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς να γίνει, εκείνη του φαβορί για τη νίκη, Δημήτρη Μπέλλου.

    Το μεγάλο αουτσάιντερ, ο Τζον, ήταν αυτός που ανέβηκε στον εξώστη και η Μαρία, μαζί με τον Δημήτρη και τον Σταυρή, βρέθηκαν αντιμέτωποι για την δεύτερη αποχώρηση της βραδιάς, καθώς ο Γιώργος είχε ήδη αποχωρήσει.

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιώργος Λασκαρίδης έγραψε για την αποχώρησή του:

    «Μετά από 7 μήνες από την στιγμή της πρώτής οντισιόν του @masterchefgr ήρθε η ώρα που αποχαιρετώ αυτό το παιχνίδι για πάντα. Ένα παιχνίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Η οργάνωση και η συνολική δουλειά από́ την παραγωγή του @masterchefgr και @starchanneltv πραγματικά ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ πολύ όλους για όλο αυτό́ τον καιρό συνεργασίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μέντορες μας κύριους @ioannidispanos @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas για όλα όσα αποκόμισα μαγειρικά.

    Τέλος θέλω να ζητήσω άλλο ένα ευχαριστώ από όλους εσάς που με υποστηρίζετε από το σπίτι και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω για άλλη μια φορά. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μένα και κοιτάω μπροστά για τα όμορφα πράγματα που έρχονται. Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι. Και να κρατάτε τις αποστάσεις σας».

    Λίγο αργότερα έκανε ακόμα μια ανάρτηση, μέσα από την οποία αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό, λίγο πριν την πανδημία.

    «Μια από τις ομορφότερες στιγμές μετά τον διαγωνισμό του @masterchefgr όταν πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Νότιο Αφρική.

    Εκεί συνάντησα την αγάπη της ζωής μου @lotusvrijma και μας περιμέναν 2 από τους πιο όμορφους μήνες της ζωής μου, σε ολικό lockdown σε ένα χωριό εκτός πολιτισμό στις ακτές του ινδικού ωκεανού. Πραγματικά η καθημερινότητα μας ήταν ονειρική σε ένα μέρος που δεν είχε ηλεκτρισμό και σχεδόν έφτανε το νερό για να το μοιράζονται οι κάτοικοι τις περιοχής.

    Το πως καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σενάριο για ταινία. Σύντομα ελπίζω να ολοκληρώσω τα βίντεο που ετοιμάζω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ταξιδεύοντας σε μια απομονωμένη περιοχή εν καιρώ κορονοϊού και lockdown», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

    Οι αλλαγές στο MasterChef λόγω κορονοϊού

    Στο επεισόδιο της Τετάρτης για πρώτη φορά, οι κριτές αναφέρθηκαν στην πανδημία του κορονοϊού ανακοινώνοντας στους παίκτες ότι οι δοκιμασίες που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο εξωτερικό, αλλά και άλλες σε εξωτερικούς χώρους ακυρώνονται.

    Αντίθετα για πρώτη φορά, όλες οι δοκιμασίες θα διεξαχθούν εντός της κουζίνας του MasterChef.

    «Όσοι έχετε παρακολουθήσει το MasterChef ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο γίνονταν κάποιες δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν μέσα στην κουζίνα του MasterChef», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ