• LIFE&STYLE

    MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Ηλία (video)

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Μια άλλη πλευρά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου κατάφερε να βγάλει ο Ηλίας στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο απάντησε στον κριτή.

    Μετά την ολοκλήρωση του τεστ δημιουργικότητας που δυσκόλεψε τους παίκτες, ο Ηλίας επιχείρησε να δικαιολογηθεί για το πιάτο του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε αρκετό χρόνο για να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

    Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενοχλήθηκε με τα λεγόμενα του Ηλία και απάντησε:

    «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις; Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα –θα το πω μια τελευταία φορά– είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε.

    Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική.

    Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του.

    Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς.

    Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω!».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ