• LIFE&STYLE

    MasterChef: Εκτός σπιτιού οι παίκτες λόγω κορονοϊού – Τι θα δούμε απόψε (video)

    • NewsRoom


    «Πάγωσαν» τα γυρίσματα του MasterChef 4 εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού με τους παίκτες που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό να βρίσκονται πλέον εκτός σπιτιού.

    Τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι αρκετά, ενώ στο σπίτι είχαν απομείνει λίγα άτομα που διαγωνίζονται για τον τίτλο του MasterChef, ωστόσο δίνεται «μάχη» από την παραγωγή προκειμένου να μονταριστεί το υλικό και να προβληθεί στο Star.

    «Ο μεγάλος αγώνας που δίνεται αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει τέλος», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day του Alpha αναφορικά με τον τέταρτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, που βρίσκεται σε παύση.

    Από την περασμένη εβδομάδα κιόλας, προβάλλονται στο Star τρία επεισόδια από Δευτέρα έως και Τετάρτη στην καθιερωμένη ώρα (21.00), ενώ το MasterClass που απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή, πλέον προβάλλεται κάθε δυο εβδομάδες.

    Χθες δεν προβλήθηκε, επομένως, την Κυριακή 29/3 θα έχουμε κανονικά MasterClass στις 17.40.

    Τι θα δούμε απόψε

    Το συμβούλιο ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις ιδέες και τη συνεργασία της κάθε ομάδας. Παρά την αναπάντεχη αλλαγή αρχηγών στην ομαδική δοκιμασία, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι κατάφεραν να μαγειρέψουν σαν ένα σώμα για κοινό καλό σκοπό.

    Είναι από τις ελάχιστες φορές όμως, που με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τη διάκριση της νικήτριας ομάδας, χαλάνε τα σχέδια κάποιων.

    Σίγουρα είναι η μοναδική φορά, που τα μέλη μιας ομάδας, αντί να χαίρονται για τη νίκη τους, βρίσκονται σε διαμάχη και εκνευρισμό. Το βέβαιο είναι ότι όταν κάποιοι σχεδιάζουν, κάποιοι άλλοι έρχονται για να ανατρέψουν τις σκέψεις τους και να τους ωθήσουν να αποκαλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

    Οι νικητές συναντούν τον Γιάννη Αποστολάκη στο κέντρο της Αθήνας στο μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς». Εκεί, μετά την ένταση του συμβουλίου, δοκιμάζουν ιδιαίτερα αλλαντικά και τυριά με μεζέδες του μαγαζιού, απολαμβάνοντας την επιτυχία της ομάδας τους… αλλά όχι όλοι μαζί.

    Την ίδια στιγμή, καθώς ο αρχηγός των χαμένων έχει εξ αρχής ασυλία, το πλεονέκτημά του είναι να υποδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

    Τα υπόλοιπα μέλη θα παλέψουν στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 για τη διεκδίκηση της ασυλίας. Φιλίες και συμπάθειες είναι τα κίνητρα για την απόκτηση της ασυλίας.

    Είναι όμως αρκετά ώστε να βοηθήσει κάποιους να την κερδίσουν στο τέλος;

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ