• LIFE&STYLE

    MasterChef: Διπλή αποχώρηση σε κλίμα συγκίνησης (video)

    • NewsRoom

    Σταυρής και Διονύσης


    Στην τελική εξάδα φτάσαμε στο φετινό MasterChef, μετά τη διπλή αποχώρηση που έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης.

    Έπειτα από δυο σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών της χαμένης ομάδας, την έκπληξη έκανε ο Διονύσης, ο οποίος συγκέντρωσε 16/20 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν ο Σταυρής με 14 και η Μάρλεν με 12, με αποτέλεσμα η τελευταία να είναι η πρώτη αποχωρήσασα της βραδιάς.

    Στη δεύτερη δοκιμασία, ο Σταυρής μονομάχησε με τον Διονύση, με τον εξώστη να βοηθάει κυρίως τον Διονύση, καθώς είναι ο μόνος μη επαγγελματίας σεφ που έχει μείνει στον διαγωνισμό και έχει καταφέρει να φτάσει τόσο κοντά στο πολυπόθητο έπαθλο.

    Παρά την τεράστια προσπάθεια που έκανε, ο Διονύσης συγκέντρωσε χαμηλότερη βαθμολογία (12/20) με τον Σταυρή να επικρατεί (17/20).

    Φορτισμένος συναισθηματικά και με δάκρυα στα μάτια, ο Διονύσης αποχαιρέτησε συμπαίκτες και κριτές.

    Όσο μάζευε τα πράγματά του, μάλιστα, δήλωσε: «Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες θα τη θυμάμαι για πάντα. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη… Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά».

    Αναφερόμενος στον γιο του δήλωσε:

    «Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει ‘προχώρα γέρε’. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ. Ο γιος μου δε νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός.

    Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα. Τα τελευταία του λόγια και δε θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν ‘είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω’. Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει ‘είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω’.

    Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι».

    Οι 6 φιναλίστ που συνεχίζουν το ταξίδι στο MasterChef είναι οι: Γιώργος, Σταύρος, Σταυρής, Μαρία, Δημήτρης, Τζον.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ