• LIFE&STYLE

    MasterChef: «Χρυσό κουφέτο ο Γιώργος, αλλά θα τον πετάξουμε έξω» (video)

    • NewsRoom


    Τα αίματα στο MasterChef έχουν ανάψει για τα καλά, με τους παίκτες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η Ντέμη Γεωργίου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει άγρια κόντρα με τον Γιώργο Λασκαρίδη σχολίασε:

    «Ο Γιώργος είναι ΄’χρυσό κουφέτο’, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Μακάρι να τον πετάξουμε έξω.

    Ακούγεται ωραίο να κάνει πρόταση γάμου στο κορίτσι του αφού κερδίσει το MasterChef, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να το κερδίσουν εδώ πέρα και είναι και παντρεμένοι».

    Ο Γιώργος βρίσκεται σε σχέση, ενώ η Ντέμη είναι ήδη παντρεμένη.

    Δείτε το βίντεο:

    Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε για τρίτη φορά στους «Κου Κου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κάρτα ασυλίας, η οποία βρίσκεται στην κατοχή του Γιώργου.

    «Πιστεύω, όσο έχω καταφέρει να ψυχολογήσω τον Γιώργο, επειδή είναι η τελευταία φορά που κυκλοφορεί η κάρτα, ότι θα τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα παιδιά για να βγει ήρωας.

    Είδα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα στην ομαδική και τείνω περισσότερο στο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία, για να κάνει τη διαφορά και αυτό που δεν περιμένει κανείς. Για να βγει ήρωας.

    Σε μένα προσωπικά δεν μπορεί να φανεί ήρωας ο Γιώργος, ό,τι και να κάνει. Αλλά στον κόσμο θα μπορούσε να φανεί ήρωας».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ