• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ασυλία, κόντρες και τα «μπιπ» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (video)

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Την ήττα γνώρισε η κόκκινη ομάδα με αρχηγό την Ντέμη στην ομαδική δοκιμασία με έμπνευση από την γαλλική κουζίνα.

    Μια απολαυστική στιγμή χάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για το χιούμορ του. Λίγο πριν την έναρξη της νέας δοκιμασίας για την διεκδίκηση της ασυλίας, τα «μπιπ» έπεσαν βροχή!

    Κατά την διαδικασία οι επίδοξοι MasterChef κλήθηκαν να αναγνωρίσουν διάφορα οστρακοειδή και θαλασσινά, τα οποία τους έδειχνε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

    Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο μιας καμπάνας δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους παίκτες και ο μόνος που βρήκε τι ήταν αυτό που έβλεπε ήταν ο Τζον.

    «Λοιπόν, η σωστή απάντηση είναι αυτή του Τζον. Είναι αγγούρι της θάλασσας, λέγεται ολοφούριο και έχει και κάτι άλλες ονομασίες πάμπολλες από χωριό σε χωριό που δεν μπορώ να τις πω», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

    Ο δισταγμός του κριτή του MasterChef 4 όμως, κράτησε για λίγο αφού στη συνέχεια αποκάλυψε όλες τις υπόλοιπες ονομασίες που χρησιμοποιούνται ανά τόπους για το «αγγούρι της θάλασσας», με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πέσουν «μπιπ»!

    Δείτε βίντεο:

    Εν τέλει την ασυλία εξασφάλισε ο Τζον, ενώ στην ψηφοφορία οι παίκτες θα ψηφίσουν ανάμεσα στον Δημήτρη, την Μαρία, την Μάρλεν και την Ντέμη.

    Οι κόντρες μεταξύ της Μάρλεν και της Μαρίας, αλλά και της Ντέμης με τον Γιώργο, ο οποίος έχει στην κατοχή του την «χρυσή» κάρτα, πέρασαν σε άλλο επίπεδο!

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ