• LIFE&STYLE

    MasterChef: Αποχώρησε λίγο πριν την δεκάδα (video)

    • NewsRoom

    Ντέμη, Ηρακλής και Γιώργος


    Σκληρός ο ανταγωνισμός στο MasterChef λίγο πριν την τελική δεκάδα, με τον Γιώργο, την Ντέμη και τον Ηρακλή να μαγειρεύουν στη δοκιμασία αποχώρησης για την παραμονή τους.

    Ο Γιώργος ήταν εκείνος που βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου, καθώς «έκλεψε» στο προηγούμενο επεισόδιο και όχι επειδή είχε από τα χειρότερα πιάτα.

    Ωστόσο, στη δοκιμασία αποχώρησης κατάφερε να ανέβει πρώτος πάνω στον εξώστη και να περάσει στην τελική δεκάδα.

    Συνεπώς η αποχώρηση «παίχτηκε» ανάμεσα στην Ντέμη και τον Ηρακλή. Έχοντας κάνει αρκετά λάθη κατά την εκτέλεση της συνταγής του, ένα κόκκαλο που βρέθηκε μέσα στην μπαλοτίνα στο πιάτο του Πάνου Ιωαννίδη, κόστισε στον Ηρακλή την παραμονή του στο παιχνίδι μαγειρικής.

    «Πέρασα πάρα πολύ ωραίο… Το έζησα στο έπακρο το παιχνίδι. Φεύγω με πολύ καλή διάθεση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι», είπε ο νεαρός μάγειρας στους κριτές κατά την αποχώρησή του.

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε τα καλύτερα λόγια για τη διαδρομή του, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον χαρακτηρίζει με χιούμορ «ατσούμπαλο και κρεμανταλά»!

    «Χάνω από την ομάδα μου ένα πάρα πολύ καλό παιδί κι έναν πολύ καλό μάγειρα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

    «Στενοχωριέμαι που αφήνω τα παιδιά πίσω στο σπίτι… έφτασα ένα κόκκαλο πριν τη δεκάδα» σχολίασε, λέγοντας πως βλέπει στον τελικό τον Σταυρή, με τη φίλη του την Κατερίνα να κερδίζει τον μεγάλο τίτλο.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ