• LIFE&STYLE

    MasterChef: Αποχώρησε η Κατερίνα – Πώς αντέδρασαν παίκτες και Twitter

    Κατερίνα Λένη


    Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του φετινού MasterChef, που κατάφερε να γίνει viral από την αρχή του διαγωνισμού, αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν διαμορφωθεί η νέα τελική 10αδα.

    Ο λόγος για την Κατερίνα Λένη, η οποία ποτέ δεν φοβήθηκε να εκφράσει την γνώμη της και να «δικάσει» τους συμπαίκτες της, κάτι που την έκανε την λιγότερο δημοφιλή μέσα στο σπίτι, ωστόσο κατάφερε να «κερδίσει» μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών.

    Από την δοκιμασία για την ασυλία, τα καλύτερα πιάτα δημιούργησαν ο Γιώργος, ο Σταύρος και η Μαρία, με τον πρώτο να εξασφαλίζει την «χρυσή» κάρτα και να συνεχίζει στον διαγωνισμό με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, καθώς έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει για να σωθεί ανά πάσα στιγμή.

    Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα ήταν η πρώτη παίκτρια στον διαγωνισμό που κέρδισε την «χρυσή» κάρτα και την χρησιμοποίησε για να σώσει τότε τον Διονύση.

    Αντίθετα, υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Κατερίνα μαζί με την Ντέμη και την Μαριάννα.

    Οι τρεις κοπέλες έδωσαν μάχη επί 45′ προκειμένου να αντιγράψουν όσο το δυνατόν μπορούσαν καλύτερα το πιάτο που τους δόθηκε, dumplings γαρίδα με κρέμα αυγοτάραχο, κάτι που δημιούργησε άγχος.

    Η κακή ψυχολογία και ο συναισθηματικός «πόλεμος» της Κατερίνας στάθηκαν εμπόδιο στην καλή της απόδοση, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Αν και το τελικό πιάτο της ήταν νόστιμο, η παίκτρια δεν πρόλαβε να βάλει ένα από τα βασικά υλικά, την καπνιστή γαρίδα με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται εδώ το ταξίδι της στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

    Το αποτέλεσμα, βέβαια, χαροποίησε την Ντέμη και την Μαριάννα, με την πρώτη να τηρεί την υπόσχεση που είχε δώσει, δηλαδή «να στείλω την κομμώτρια σπίτι της», ενώ νωρίτερα δήλωσε:

    «Έχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα».

    Για ακόμα μια βραδιά το MasterChef κυριάρχησε στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα πάντα με το δικό τους ξεχωριστό χιούμορ και οπτική γωνία.

    Δείτε τα κορυφαία Tweets της βραδιάς:



    ΣΧΟΛΙΑ