• LIFE&STYLE

    Masterchef: Αυτός ο παίκτης μετάνιωσε που συμμετείχε στο ριάλιτι

    μαστερσεφ

    Masterchef


    Φαίνεται ότι η τηλεόραση, τα ριάλιτι και η προβολή γενικότερα δεν είναι κάτι που ταιριάζει τελικά σε όλους. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ένας παίκτης του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, Masterchef, που λίγο μετά την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου προβολής του παιχνιδιού δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν γύριζε το χρόνο πίσω, ίσως και να μη συμμετείχε σε αυτό.

    Ο λόγος για τον Πάνο Τόγια, τον οποίο παρακολουθήσαμε μέσα από τους δέκτες μας φέτος να αγωνίζεται για το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής. Ο παίκτης μάλιστα ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν, τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες και τη δημιουργικότητά του, όσο και για το φημολογούμενο ειδύλλιο του με τη συμπαίκτριά του, Ασημίνα. Ταυτόχρονα, αποτέλεσε και έναν παίκτη που «πολεμήθηκε» σε κάποιο βαθμό από το κοινό, γιατί ήταν κοντά με τη Σπυριδούλα, την παίκτρια που αποτέλεσε το «μαύρο πρόβατο» για τους τηλεθεατές. Ο Πάνος, μάλιστα προχώρησε πολύ στο διαγωνισμό, καταφέρνοντας να φτάσει στην τέταρτη θέση των φιναλίστ.

    Παρ’ όλα αυτά όμως, φαίνεται πως η γεύση που του έμεινε από το παιχνίδι δεν ήταν τελικά και τόσο γλυκιά. Ο παίκτης μίλησε στη στήλη «και για πες…» του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στο «My tv» και αποκάλυψε πολλά για το παιχνίδι μαγειρικής. Μεταξύ άλλων, απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

    Αγαπάω τη δουλειά μου γιατί: Χρειάζεται ψυχή και πάθος. Να σου κόβει και να είσαι δημιουργικός.

    Δήλωσα συμμετοχή στο MasterChef 3 γιατί: Δεν δήλωσα εγώ, αλλά οι φίλοι μου.

    Από τον διαγωνισμό δεν θα ξεχάσω ποτέ: Τις δοκιμασίες.

    Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα στον διαγωνισμό: Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία.

    Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έκανα στο MasterChef: Ίσως και να μην πήγαινα…

    Το καλύτερο και το χειρότερο σχόλιο που διάβασα για μένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Το καλύτερο σχόλιο είναι ότι ενέπνευσα με τη δημιουργικότητά μου και το χειρότερο ότι είμαι μουσίτσα επειδή κάνω παρέα με τη Σπυριδούλα.

    Αν θα ήθελα να ήμουν στην τριάδα ή ο νικητής: Η τελική τριάδα είναι όλοι νικητές. Τρίτος, δεύτερος, δεν αλλάζει κάτι. Η μόνη διαφορά είναι πως ο πρώτος θα έπαιρνε και τα χρήματα.



    ΣΧΟΛΙΑ