• LIFE&STYLE

    MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι (video)

    • NewsRoom


    Την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στη δοκιμασία Δημιουργικότητας ήταν ο Ιωάννης, η Μαρία, ο Στέφανος, ο Κωστής και η Κωνσταντίνα. Προηγουμένως, η Βίλλυ ήταν μεταξύ των υποψηφίων, ωστόσο, ο Νίκος -κάτοχος της «χρυσής» κάρτας- πήρε την απόφαση να τη σώσει δίνοντάς της την ασυλία. Στη θέση της, λοιπόν, βρέθηκε η αμέσως επόμενη, η οποία δεν ήταν άλλη από τη Μαρία.

    Πρώτος στο σπίτι γύρισε ο Στέφανος, ο οποίος είχε το καλύτερο πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, ενώ μαζί του ήρθε και ο Κωστής. Επόμενη που επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι ήταν η Κωνσταντίνα.

    Οι παίκτες, όμως, εξεπλάγησαν όταν στο σπίτι έφτασε η Μαρία Φ. και τους είπε ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Μετά από λίγο, μπήκε στο σπίτι ο Ιωάννης, ο οποίος κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό, με πολλούς παίκτες να… απογοητεύονται.

    Μάλιστα, φαίνεται πως τρία… ξύδια ήταν αρκετά για να φέρουν να πάνω κάτω στο σπίτι, κυρίως ανάμεσα στον Πάνο και τον Στέφανο, οι οποίοι τσακώθηκαν έντονα για την επιστροφή του Ιωάννη.

    Δείτε το trailer για σήμερα 24/2/2021:

    Ο Νίκος έσωσε την Βίλλυ:

    Η αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Αυτές είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση – Στη σέντρα τρεις γυναίκες (video)

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ποζάρει με τον γιο του στο παρκέ μετά από αγώνα

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ