• LIFE&STYLE

    MasterChef spoiler: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

    μαστερσεφ

    Μανώλης Σαρρής, Σπυρίδουλα Καραμπουτάκη


    Η ώρα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, Masterchef έφτασε. Το σόου έχει φτάσει πια στο τέλος του, με τους δύο φιναλίστ, την Σπυριδούλα και τον Μανώλη, να είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης. Ποιος θα καταφέρει όμως να κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου και το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλ. ευρώ;

    Για το επεισόδιο του τελικού, έχει γυριστεί προς το παρόν το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμασιών, στις οποίες θα υποβληθούν οι δύο φιναλίστ, για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του νικητή. Ωστόσο, το τελευταίο μέρος του επεισοδίου, όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, βάσει των δοκιμασιών του τελικού που έχουν ήδη γυριστεί, από τις βαθμολογίες των δύο παικτών μαρτυράται ότι το προβάδισμα για τη νίκη έχει ο Μανώλης.

    Τη σχετική πληροφορία μετέδωσαν στον αέρα οι συντελεστές της εκπομπής «Ευτυχείτε».

    Προς το παρόν, οι δύο φιναλίστ ξεκουράζονται, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός, αφού εκεί θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες δοκιμασίες που θα κληθούν να περάσουν.

    Ο μάγειρας που θα αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Οι πρώτες δοκιμασίες του τελικού θα προβληθούν την Δευτέρα, ενώ η τελευταία φάση του τελικού θα προβληθεί την Τετάρτη, στις 21.00, στη συχνότητα του STAR.

    Δείτε τo τρέιλερ της πρώτης φάσης του τελικού, αλλά και όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου του Masterchef:



    ΣΧΟΛΙΑ