• LIFE&STYLE

    Μαρινέλλα: Τα νεώτερα για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

    μαρινελλα

    Μαρινέλλα


    Εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Βορείων προαστίων διεκομίσθη το απόγευμα της Κυριακής η Μαρινέλλα, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο καμαρίνι της. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού παραπάτησε και έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο της.

    Κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου το οποίο ήταν επιτυχές, η ίδια νιώθει ήδη καλύτερα. Σε δύο με τρεις ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

    Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη επικοινωνίας του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια μαζί με τους Έλενα Παπαρίζου, Κώστα Μακεδόνα, Ήβη Αδάμου και τους αδελφούς Τσαχουρίδη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μεταφέροντας το μήνυμα της τραγουδίστριας:

    «Η κυρία Μαρινέλλα ευχαριστεί όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που έδειξαν σχετικά με το ατύχημα που είχε εχθές στο Διογένης Studio. Η ίδια υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση και σε 2 με 3 ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της και στις δραστηριότητές της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κώστα Βουτσά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα υγείας για τον Χρήστο Μάστορα – Τι ανακοίνωσαν οι «Μέλισσες»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ο παίκτης που κέρδισε το πολυτελές αυτοκίνητο! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ