• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Γεύμα αγάπης για τα παιδιά της Νίκαιας

    • NewsRoom

    Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με τα παιδιά


    Την αγκαλιά της για τα παιδιά άπορων οικογενειών και για άστεγους από τον Δήμο της Νίκαιας άνοιξε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία μαγείρεψε, μάλιστα, μαζί με τα παιδιά ένα χριστουγεννιάτικο ζεστό γεύμα αγάπης, στις νέες Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στα παιδιά από νωρίς το πρωί, μίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και αμέσως μετά μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα για να μαγειρέψουν γιουβέτσι, το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και για να ψήσουν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.

    Όταν ολοκληρώθηκε το γεύμα, η κ. Βαρδινογιάννη μοίρασε στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα και τους ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές.

    Στη συνέχεια, βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη, μίλησε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

    «Θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκομαι κοντά σας σε ό,τι με χρειαστείτε» τους διαβεβαίωσε και ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη, με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκαν οι νέες Κοινωνικές Δομές, να την ενημερώσει τις ανάγκες του χώρου, έτσι ώστε να μπορέσει να συνδράμει για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως κάνει κάθε χρόνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρεις γενιές Βαρδινογιάννη – Γουλανδρή μαζί!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πριβέ πάρτι στο Αθηνών Αρένα με πολύ Ρέμο, δεκάδες λιμουζίνες και αμέτρητα καράτια



    ΣΧΟΛΙΑ