• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Λάτση: Ο Φίλιππος έχει το DNA του πατέρα του (video)

    • NewsRoom

    Φίλιππος Κούρκουλος και Μαριάννα Λάτση


    Το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής σχεδιάζει ο Φίλιππος Κούρκουλος-Λάτσης, γιος της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού, Νίκου Κούρκουλου.

    Η οικογένεια διακρίνεται για την καλλιτεχνική φύση της, αφού ο αδελφός του Φίλιππου, Πάρις Κασιδόκωστας έχει ιδρύσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, αλλά και μία εταιρεία παραγωγής ταινιών.

    Ο 25χρονος Φίλιππος, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς επενδυτές της ελληνικής startup εταιρείας Douleutaras μέσω του Latsco Family Office, παίζει κιθάρα και τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολλές ώρες στο studio, όπου δοκιμάζει ρυθμούς και μελωδίες. Σύντομα, ενδέχεται να κυκλοφορήσει τη δική του μουσική.

    Πρόσφατα, η Μαριάννα Λάτση μίλησε για τα παιδιά της στην κάμερα της κυπριακής εκπομπής Ήρθε κι Έδεσε του Sigma TV, με αφορμή την τελετή απονομής επάθλων του διαγωνισμού Love Cyprus, που διοργάνωσε το Yianis Christodoulou Foundation στη Λεμεσό, όπου και παρευρέθηκε η ίδια.

    Εκεί η ισχυρή γυναίκα του Latsco Family Office δήλωσε ότι «Αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ ταλαντούχα. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό αυτό που θα παρακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια στον κ. Χριστοδούλου και σε όλους αυτούς που βοηθούν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το υπέροχο γεγονός απόψε».

    Φίλιππος Κούρκουλος Λάτσης, LATSCO Family Office
    Φίλιππος Κούρκουλος Λάτσης, LATSCO Family Office

    Όσο για την καλλιτεχνική φλέβα του γιου της, η ίδια δήλωσε ότι «Ο Φίλιππος νομίζω έχει στο DNA του… έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του αρκετά πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτός αγαπάει αυτό που κάνει».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Φίλιππος Κούρκουλος: Στη συναυλία του Πλούταρχου ο γιος της Μαριάννας Λάτση



    ΣΧΟΛΙΑ