ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εξαγορές του Μυλωνά, το νέο στοίχημα του Μυτιληναίου, ΓΕΚ και ΜΟΗ στον MSCI, τι κάνουν Λάτση και Χατζηπατέρας, ο ανασχηματισμός και το μήνυμα του ΚΜ, η Όλγα Κ. στο θέατρο με Jaguar και το νέο ξενοδοχείο του Πανά
Το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής σχεδιάζει ο Φίλιππος Κούρκουλος-Λάτσης, γιος της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού, Νίκου Κούρκουλου.
Η οικογένεια διακρίνεται για την καλλιτεχνική φύση της, αφού ο αδελφός του Φίλιππου, Πάρις Κασιδόκωστας έχει ιδρύσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, αλλά και μία εταιρεία παραγωγής ταινιών.
Ο 25χρονος Φίλιππος, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς επενδυτές της ελληνικής startup εταιρείας Douleutaras μέσω του Latsco Family Office, παίζει κιθάρα και τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολλές ώρες στο studio, όπου δοκιμάζει ρυθμούς και μελωδίες. Σύντομα, ενδέχεται να κυκλοφορήσει τη δική του μουσική.
Πρόσφατα, η Μαριάννα Λάτση μίλησε για τα παιδιά της στην κάμερα της κυπριακής εκπομπής Ήρθε κι Έδεσε του Sigma TV, με αφορμή την τελετή απονομής επάθλων του διαγωνισμού Love Cyprus, που διοργάνωσε το Yianis Christodoulou Foundation στη Λεμεσό, όπου και παρευρέθηκε η ίδια.
Εκεί η ισχυρή γυναίκα του Latsco Family Office δήλωσε ότι «Αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ ταλαντούχα. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό αυτό που θα παρακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια στον κ. Χριστοδούλου και σε όλους αυτούς που βοηθούν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το υπέροχο γεγονός απόψε».

Όσο για την καλλιτεχνική φλέβα του γιου της, η ίδια δήλωσε ότι «Ο Φίλιππος νομίζω έχει στο DNA του… έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του αρκετά πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτός αγαπάει αυτό που κάνει».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Φίλιππος Κούρκουλος: Στη συναυλία του Πλούταρχου ο γιος της Μαριάννας Λάτση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Σταυράκη: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Κουκουλοφόροι την απείλησαν με μαχαίρι στο σπίτι της
- Bitcoin: Σε αναζήτηση κατεύθυνσης μετά την τέταρτη διαδοχική εβδομαδιαία πτώση
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Leapmotor C10 REEV
- Κιβωτός του κόσμου: Την ενοχή του πατρός Αντωνίου πρότεινε η εισαγγελέας – «Όλα περνούσαν από το χέρι του»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.