• LIFE&STYLE

    Μαρία Τζομπανάκη: Το γράμμα της προς τον Αλέξη Τσίπρα

    Τζομπανάκη

    Μαρία Τζομπανάκη


    Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον σταθμό Cosmos της Νέας Υόρκης, η Μαρία Τζομπανάκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που εδώ και χρόνια ζει με τον σύζυγό της στην Αμερική, ζητάει από τον Πρωθυπουργό της χώρας μας να προστατεύσει τα παιδιά της Ελλάδας, όπως ακριβώς προστατεύει τα δικά του.

    «Παιδί το περιβόλι μου, που θα κληρονομήσεις, όπως το βρεις, κι όπως το δεις, να μην το παρατήσεις…. Σκάψε ακόμα πιο βαθειά. Και φράξε το πιο στέρεα! Κύριε Πρωθυπουργέ, στη θέση που έχετε, είστε Πατέρας, όχι μόνο των παιδιών που γεννήσατε, αλλά και των παιδιών της Ελλάδας που αναλάβατε να προστατεύετε.

    Κύριε Πρωθυπουργέ, αν γνωρίζετε πως οι πιο πολλοί νέοι σήμερα, πιστεύουν πως η ελληνική τους ταυτότητα δεν έχει καμία αξία στη ζωή και το μέλλον τους, και διαφωνείτε μαζί τους σ’ αυτό, τότε ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ να τους δείξετε πού έχουν κάνει λάθος και παρερμήνευσαν τα “σημάδια” σας… και να τους πείσετε από την αρχή, όχι με λόγια, αλλά με το παράδειγμα των πράξεών σας, πως αγαπάτε τα Ελληνόπουλα, όσο αγαπάτε και τα παιδιά σας.

    Και όπως θα έκανε ένας καλός πατέρας, να τα προστατέψετε απο τις «χαράδρες» για να μην τα χάσει η Ελλάδα. Και να μην χαθεί κι η ίδια στο γκρεμό.

    Μαρια Τζομπανάκη (απόσπασμα ανοιχτού γράμματος μέσω της εκπομπής στον κύριο Πρωθυπουργό της Ελλάδας).»

    Η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Βάλβη το 2016 στην Κρήτη, ενώ πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω την Ελλάδα και να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, καθώς ο κ. Βάλβης ζει και εργάζεται τα τελευταία 36 χρόνια στην Αμερική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Τζομπανάκη: Γιατί μετακόμισε στην Αμερική; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξω φρενών η βασιλική οικογένεια με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πρώτη ανάρτηση της Γ. Αβασκαντήρα μετά το γάμο της με τον Γ. Χρανιώτη



    ΣΧΟΛΙΑ