• LIFE&STYLE

    Μαρία Τζομπανάκη για Σασμό: Έρχονται ανατροπές που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί (video)

    • NewsRoom
    ΣΑΣΜΟΣ


    Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς Σασμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

    Η Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, μέσα από το σπίτι των «Σταματάκηδων» και έδωσε μια γεύση από το τι θα δούμε στη νέα σεζόν του Σασμού.

    Η αγαπημένη ηθοποιός, που υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη δήλωσε:

    «Αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι μπορεί να έχει συμβεί, είναι ακριβώς το αντίθετο. Κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δει, σας το λέω. Θα έχουμε ανατροπές και χαρακτήρων και γεγονότων, είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια».

    «Τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται αν θα έχει το ίδιο σασπένς, το ίδιο ενδιαφέρον. Εγώ θα πω ναι. Και ακόμα πιο πολύ από όσο φαντάζονται, γιατί είμαστε όλοι μέσα στους ρόλους μας, τους αγαπάμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

    Αναφορικά με τον ρόλο της και το πώς θα προχωρήσει στο εξής, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε πως θα βάλει πάνω από όλα τα παιδιά της.

    «Η Καλλιόπη βάζει πάνω από όλα τα παιδιά της. Είναι αυστηρή μάνα, ξέρει τι είναι λάθος, αλλά το δικό της λάθος διέφερε από τα υπόλοιπα, γιατί είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις που τη μεγάλωσαν.

    Αυτές είναι το όνομα, η τιμή του ονόματος, το δίκιο της οικογένειας και πολλά άλλα.

    Είναι δύσκολη κατάσταση για έναν τέτοιο άνθρωπο όλη αυτή, γιατί προκύπτουν ανατροπές, που τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πολύ», εξήγησε η ηθοποιός.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεθεάση: Έσπασε τα κοντέρ ο Σασμός! Τι έκανε το Survivor

    Έτοιμος να ξαναπάρει τα ηνία ο ΑΝΤ1 – Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ