• LIFE&STYLE

    Μαρία Σολωμού: «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα»

    Μαρία Σολωμού


    Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Μαρίας Σολωμού, η οποία υποστηρίζει ότι θα κοινωνήσει κανονικά την ερχόμενη Κυριακή στην εκκλησία, παρά τον κίνδυνο της πανδημίας του κορονοϊού, που μέχρι και σήμερα έχει στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 300.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

    Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο vimaorthodoxias.gr και υποστήριξε ότι νήστεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής, αλλά δεν κατάφερε να κοινωνήσει.

    Πλέον υποστηρίζει ότι δεν φοβάται και σκοπεύει να κοινωνήσει την Κυριακή, παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης, καθώς και τα μέτρα που τονίζουν την ανάγκη για τήρηση της απόστασης.

    «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή, αλλά λόγω της πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω.

    Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη.

    Και ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αυτό βλέπουμε να συμβαίνει πιο συχνά. Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι ευάλωτος στον φόβο και ορισμένες φορές νικιέται από αυτόν», δήλωσε η Μαρία Σολωμού προκαλώντας αντιδράσεις.

    Τις ίδιες απόψεις είχε εκφράσει και ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος, επίσης, δηλώνει ατρόμητος και έτοιμος να κοινωνήσει, αψηφώντας τα μέτρα και παραβλέποντας την υψηλή μεταδοτικότητα του φονικού ιού.



    ΣΧΟΛΙΑ