• LIFE&STYLE

    Μαρία Κορινθίου-Γιάννης Αϊβάζης: Βάφτισαν την κόρη της Τσάβαλου

    • NewsRoom

    Κατερίνα Τσάβαλου


    Την κόρη του βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου.

    Το αγαπημένο ζευγάρι, που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Ιανουάριο, επέλεξαν για νονούς της κόρης τους τους καλούς τους φίλους, Μαρία Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη.

    Μέσα από το Instagram, η περήφανη μαμά Κατερίνα Τσάβαλου μοιράστηκε φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο, αλλά και από την διακόσμηση της εκκλησίας.

    Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη με την μικρή να παίρνει το όνομα Μαρία Μελίνα.

    Η εκκλησία είχε στολιστεί στα ροζ, ενώ έξω βρισκόταν ένα τόξο με ροζ μπαλόνα.

    Οι μπομπονιέρες ήταν φτιαγμένες από ένα χάρτινο χωνάκι με ένα κοριτσάκι ζωγραφισμένο να κρατά μπαλόνια.

    Έξω από την εκκλησία υπήρχε ένας μπουφές με διάφορα γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους, όπως μπισκότα με ζαχαρόπαστα και το όνομα της μικρής επάνω, ποπ κορν και cupcakes σοκολάτας.

    Όσο για την Κατερίνα Τσάβαλου έλαμπε με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη της, φορώντας ένα ριγέ λευκό και μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο.

    Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με κόκκινα πέδιλα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν πιο απλά ντυμένος, με ένα παντελόνι τζιν και μαύρο μπλουζάκι.

    Μεταξύ των καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην βάφτιση ήταν ο Χάρης Ρώμας, η Μαριάντα Πιερίδη, η Κατερίνα Στικούδη και ο Μπρούνο Τσιρίλο με την σύζυγό του, Έλενα Ασημακοπούλου, που έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μαύρο δαντελωτό κοντό μπλουζάκι και φούξια σακάκι.

    Έλενα Ασημακοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ