• LIFE&STYLE

    Μαρία Ηλιάκη: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της – Δείτε φωτογραφία

    • NewsRoom

    Μαρία Ηλιάκη


    Μία μεγάλη αλλαγή μετά από πολλά χρόνια πραγματοποίησε η Μαρία Ηλιάκη στα μαλλιά της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άλλαξε το ξανθό, με το οποίο την έχουμε μάθει και υιοθέτησε μία πιο χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της, όπως αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία της στο Instagram.

    Η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε τον hair expert και καλό της φίλο Νικόλα Βιλλιώτη προκειμένου να βάψει τα μαλλιά της. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια, η Μαρία αποχωρίστηκε το ξανθό και υιοθέτησε μια πιο χάλκινη απόχρωση, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

    Φανερά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η ίδια έσπευσε να παρουσιάσει το νέο look της στους διαδικτυακούς της φίλου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    «Η αλήθεια είναι πως το πρωί περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη δυσκολεύτηκα να με αναγνωρίσω… την είχα ανάγκη όμως αυτή την αλλαγή και σκέφτηκα: ‘τόσα έχεις αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια σιγά μη κωλώσεις στο μαλλί’ @nicolasvill σ´ευχαριστώ γι αυτό το υπέροχο παστέλ χάλκινο όπως το λες κι εσύ…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

    Μαρία Ηλιάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Μουτσινάς προκαλεί την Καινούργιου και την Ηλιάκη! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ηλιάκη: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει: Κανείς δεν ήθελε να με μεγαλώσει (video)



    ΣΧΟΛΙΑ