• LIFE&STYLE

    Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Σοκαριστικό να είναι ο πατέρας μου στη φυλακή» – Τι είπε για Καλογρίδη και Κουτουμάνου (video)

    • NewsRoom
    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου


    Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στο Open TV βρέθηκε η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

    Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη νέα ενασχόλησή της με τη μόδα και τον σχεδιασμό ρούχων, αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στον πατέρα της και στο σοκ που πέρασε όταν πρόσφατα εκείνος φυλακίστηκε.

    Όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την Ζωή Λάσκαρη, η Μαρία Ελένη τόνισε: «Χαιρόμουν γιατί είχα μία ωραία μάνα. Και όχι μόνο ωραία. Είχε εκτόπισμα», ενώ για τη σχέση των γονιών της τόνισε ότι είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, μια σχέση πολύ δυνατή – για αυτό και «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του».

    Όπως ανέφερε, φυσικά και συνεχίζει να πενθεί τον χαμό της και όπως είπε: «Δεν κλαίω. Κλαίω μόνη μου σπίτι μου. Δεν σταματάει ποτέ αυτό το πράγμα. Μπορεί να σου λείπει για πάντα κάποιος. Δεν κλαις κάθε μέρα».

    Όταν ρωτήθηκε από τον Κωστόπουλο για την πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα της, εκείνη δήλωσε: «Ήταν σοκαριστικό ο πατέρας μου να είναι στη φυλακή για κάτι που δεν είχε κάνει».

    Σε ό,τι αφορά τώρα τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη, η ίδια, σχεδόν θυμωμένη σχολίασε: «Καλό είναι ο κόσμος να μην κρίνει την προσωπική ζωή των άλλων». Επίσης, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τη ρώτησε ευθέως πώς πιστεύει πως θα αντιδρούσε η μητέρα της αν έβλεπε τώρα τον πατέρα της σε σχέση με τη Νατάσα Καλογρίδη, εκείνη είπε με χιούμορ: «Η μητέρα μου αγαπούσε πολύ τον πατέρα μου και δεν θα ήθελε να είναι μόνος του». Και τόνισε: «Εγώ θέλω ο πατέρας μου να είναι ευτυχισμένος. Να είναι καλά. Αν αυτή η σχέση τού δίνει περισσότερες καλές στιγμές, να είναι, αν όχι, να μην είναι».

    Ο παρουσιαστής ρώτησε και για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με κόντρα της Μαρίας Ελένης με τη Μάρθα Κουτουμάνου για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη – όπου ζούσε μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής της η Ζωή Λάσκαρη. Στην αρχή η Μαρία Ελένη δεν ήθελε να αναφερθούν στο θέμα. «Δεν με αντιπροσωπεύει όλη αυτή η ιστορία, στο να τη σχολιάζω στα ΜΜΕ».

    Στη συνέχεια ανάφερε: «Οι σχέσεις μας ήταν πάντα σε τεντωμένο σχοινί. Δεν έχω μεγαλώσει με την αδελφή μου, με κανένα από τα αδέλφια μου. Ήμουν μόνη μου με τους γονείς μου και στα 18 έφυγα από το σπίτι. Δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι, δεν είχαμε επαφή. Εγώ από τα 18 δεν έμενα στο Πόρτο Ράφτη, έμενα μόνη μου».



    ΣΧΟΛΙΑ