• LIFE&STYLE

    Μαρί Σαντάλ-Παύλος Γλίξμπουργκ: Γιόρτασαν τις Ευχαριστίες με κάθε επισημότητα

    • NewsRoom

    Μαρί Σαντάλ, Παύλος Γλίξμπουργκ


    Βρετανοί και Αμερικανοί γιόρτασαν χθες την ημέρα των Ευχαριστιών.

    Σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για Βρετανούς και Αμερικανούς, καθώς γιόρτασαν την ημέρα των Ευχαριστιών. Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω γιορτή πραγματοποιούνταν κατά κύριο λόγο από αυτές τις δύο χώρες, τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, συνηθίζεται άλλες χώρες να έχουν υιοθετήσει αυτή την παράδοση και να γιορτάζουν, με τη σειρά τους, το Thanksgiving.

    Έτσι, την Ημέρα των Ευχαριστιών γιόρτασαν και η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο Γλίξμπουργκ, παρέα με τα πέντε τους παιδιά.

    Πιο συγκεκριμένα, η πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια γιόρτασε τις Ευχαριστίες τηρώντας όλες τις παραδόσεις, αφού έφτιαξε γαλοπούλα και γλυκά σε ένα λαμπερό πάρτι.

    Μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί για μια ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία, την οποία ανέβασε η Μαρί Σαντάλ στο Instagram. Στην φωτογραφία, τα μέλη της οικογένειας φαίνεται να απολαμβάνουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι την ημέρα των Ευχαριστιών.

    «Thankful. Happy thanksgiving from my family to yours», ήταν το μήνυμά της Μαρί Σαντάλ, που συνόδευε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram.

    Παράλληλα, οι πρώην βασιλικοί ανέβασαν και Instastories από την γιορτινή βραδιά τους, τα οποία απεικόνιζαν το λαχταριστό μενού του εορταστικού τραπεζιού.



    ΣΧΟΛΙΑ