• LIFE&STYLE

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Το δημόσιο μήνυμα για τη Μαρία Σάκκαρη – «Θα σηκωθεί πιο δυνατή»

    • NewsRoom
    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη


    Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open.

    Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έμεινε εκτός σε πρεμιέρα τρίτου συνεχόμενου major και λύγισε μπροστά στις κάμερες.

    Με το που ξεκίνησε να μιλά στους δημοσιογράφους ξέσπασε σε κλάματα κι όταν συνήλθε δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την ήττα με την Ισπανίδα, Ρεμπέκα Μαρασόβα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το άθλημα.

    Σε δηλώσεις που έκανε στο Eurosport, ανέφερε ότι: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες».

    Το πρωί της Τρίτης 29/8, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θέλησε να γράψει δημόσια δύο λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη, με την οποία ο γιος της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια.

    «Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε συγκεκριμένα στα κοινωνικά δίκτυα.

    Δείτε το Instagram Story:

    Διαβάστε επίσης:

    Εριέττα Κούρκουλου: Το ταξίδι προς τη μητρότητα – Ο τρόμος για την εξωσωματική και η «βοήθεια» από τον πατέρα της

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

    Το Ναυάγιο: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ