• LIFE&STYLE

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Μια ανάρτηση για τις «ξεχωριστές γυναίκες»

    • NewsRoom


    Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση αφιερωμένη στις γυναίκες που εμπνέουν και αφήνουν το αποτύπωμα τους η κάθε μια ξεχωριστά στον δικό της τομέα.

    Η κυρία Μητσοτάκη συνοδεύει την ανάρτησή της στο λογαριασμό του fashion brand «Zeus+Δione» στο Instagram, με το μήνυμα «Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές».

    Στην εν λόγω ανάρτηση συμπεριλαμβάνονται τα πορτρέτα της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, της Πέγκυς Ζουμπουλάκη, της Αγγελικής Γιαννακίδου, της Μαρίας Ναυπλιώτου, της Λυδίας Βουσβουνη, της Μαρίας Κουσουνή, ενώ η μοναδική γυναίκα από την πολιτική που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό κολάζ είναι η Μαρία Δαμανάκη.

    View this post on Instagram

    We welcome the New Year by celebrating the achievement of women that inspire us, who's work and influence spans generations. Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές @greece #womenempowerment Portraits of: Helene Ahrweiler #heleneahrweiler Peggy Zoumboulaki #peggyzoumboulaki Aggeliki Giannakidou #ethnologicalmuseumofthrace Maria Damanaki #mariadamanaki Maria Nafpliotou @marianafpliotou Lydia Vousvouni @lydia.vousvou Maria Kousouni @mariakousouni Maria Sakari @sakkattack7 Captured by @olympiakrasagaki

    A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on



    ΣΧΟΛΙΑ