ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια Ιχθύς γιορτάζει τα γενέθλιά της, οι Κληρονόμοι στο Θέατρο του Κολλεγίου, «Άρωμα Ελλάδας» στην Γκαλερί Kapopoulos, ελληνική υψηλή ραπτική, γαλλική φινέτσα και η απονομή των Χρυσών Σκούφων
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνος.
Με μία τρυφερή ανάρτηση η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχήθηκε στον γιο της, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα τα 25 έτη.
Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου κρατά τον Κωνσταντίνο ως παιδί στην αγκαλιά της.
Συνόδευσε τη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα: «Χρόνια πολλά! Για πάντα το αγοράκι μου! Σ’αγαπώ πολύ πολύ! Happy birthday! Always my little boy».
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου 2023
Aναβάλλεται η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy
Μαντόνα: Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.