ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Κωνσταντίνος.
Με μία τρυφερή ανάρτηση η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ευχήθηκε στον γιο της, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα τα 25 έτη.
Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου κρατά τον Κωνσταντίνο ως παιδί στην αγκαλιά της.
Συνόδευσε τη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα: «Χρόνια πολλά! Για πάντα το αγοράκι μου! Σ’αγαπώ πολύ πολύ! Happy birthday! Always my little boy».
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1η Αυγούστου 2023
Aναβάλλεται η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy
Μαντόνα: Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί: Ήξεις αφήξεις ο Λυμπερόπουλος για τις καταγγελίες τουριστών και γυναικών – Εντός των ημερών η ψηφιοποίηση των ειδικών αδειών
- Άλκης Δαυίδ – Ανδρέας Καρώνης Δαυίδ: Το βαρύ «κατηγορώ» αδελφού και γιου για τον σύντροφο της Αλεξίας Δαυίδ – «Στόχος και η περιουσία του Άλκη»
- Μετά τα ρεκόρ, οι αγορές αναζητούσαν αφορμή για διόρθωση και την βρήκαν στο… Παρίσι
- Νίκη Κεραμέως: Ρολόι εργασίας
