• LIFE&STYLE

    Μαραβέγιας – Μποφίλιου: Τραγουδούν σήμερα live στο Instagram γιατί #menoume_spiti

    • NewsRoom
    Κωστής Μαραβέγιας


    Επειδή ο κορονοϊός έχει αναγκάσει τους περισσότερους να αλλάξουν την καθημερινότητά τους μένοντας στο σπίτι, ο Κωστής Μαραβέγιας πήρε την πρωτοβουλία να κρατήσει μέσω Instagram συντροφιά σε αρκετούς από εμάς.

    Έτσι, έδωσε ραντεβού για ένα διαδικτυακό live, παρέα με την αγαπημένη Νατάσα Μποφίλιου στο «Καραντίνα Παγκράτι».

    Σήμερα, λοιπόν, ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά στο Ιnstagram στις 16.00 το απόγευμα.

    Δείτε την ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια στο Instagram:

    «Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια» έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας στην ανάρτησή του στο Instagram.

    View this post on Instagram

    Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️ («Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2) #maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

    A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on



    ΣΧΟΛΙΑ