• LIFE&STYLE

    Μαντόνα για Τραμπ: Ένας ψυχοπαθής ναζί βρίσκεται στον Λευκό Οίκο

    • NewsRoom

    Μαντόνα


    Πυρά κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε η Μαντόνα, αποκαλώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ, «ναζιστή» και «κοινωνιοπαθή».

    Μετά τις απίστευτες δηλώσεις του Τραμπ αναφορικά με την επιβράδυνση των τεστ για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ προκειμένου να μειωθεί φαινομενικά ο αριθμός των καταγεγραμμένων κρουσμάτων, η Μαντόνα θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της με ανάρτησή της στο Instagram.

    «Για να καταλάβω… Ας επιβραδύνουμε τα τεστ για τον κορονοϊό στην Αμερική, γιατί τα νούμερα των ανθρώπων που βγαίνουν θετικοί είναι πολύ υψηλά για να τα διαχειριστεί ο Τραμπ…», αναφέρει με γερή δόση σαρκασμού, η βασίλισσα της ποπ και συνεχίζει:

    «Και ας περάσουμε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, όποιος καίει σημαία να φυλακίζεται για ένα χρόνο, αλλά ας μην περάσουμε νόμο ή μεταρρύθμιση για να συμμορφώσουμε τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρα θύματα χωρίς λόγο. Επιτέλους -ο Τραμπ είναι αναστατωμένος με την αφαίρεση του αγάλματος του Τζορτζ Ουάσινγκτον, ακόμα κι αν ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε στην κυριότητά του σκλάβους».

    «Θα προτιμήσω τον κοιμισμένο Μπάιντεν, από αυτόν τον λευκό ρατσιστή/ναζιστή/κοινωνιοπαθή, που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε», κατέληξε στο κείμενο της Μαντόνα, τάσσοντας υπέρ των Δημοκρατικών και προτρέποντας τον κόσμο να χρησιμοποιήσει έξυπνα την ψήφο του προκειμένου να αλλάξει την δραματική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα συμμετείχε στις διαδηλώσεις, που έγιναν για τον Τζορτζ Φλόιντ στο Λονδίνο, μαζί με τα παιδιά της, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζει τα πολιτικά της πιστεύω.

    Δείτε την ανάρτηση:



    ΣΧΟΛΙΑ