Μόλις χθες έγινε γνωστή η απόλυση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση «Πετάει, Πετάει» του θεάτρου Χυτήριο. Ο ηθοποιός μέχρι και τα μεσάνυχτα δεν πήρε θέση για τις εξελίξεις. Ωστόσο, αργά το βράδυ, ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την συνάδελφό του, Σοφία Παυλίδου.
Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο είναι γραμμένο στα αγγλικά και λέει: «Κάνε ένα ντους, ξέπλυνε τη μέρα. Πιες ένα ποτήρι νερό. Σκοτείνιασε το δωμάτιο. Ξάπλωσε και κλείσε τα μάτια σου. Παρατήρησε τη σιωπή. Παρατήρησε την καρδιά σου. Χτυπάει ακόμη. Πολεμάει ακόμα. Τα κατάφερες μετά από όλα. Τα κατάλαβες, άλλη μία μέρα, είσαι μία χαρά».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαγιάννης-Παυλίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο-Τι θα γίνει με την παράσταση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με μήνυση απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου! (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοφία Παυλίδου και Μάνος Πίντζης μαζί στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
