• LIFE&STYLE

    Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή σε Survivor, House of Fame και Voice

    • NewsRoom
    Μάνος Δασκαλάκης

    Μάνος Δασκαλάκης


    Σχεδόν σε όλα τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης είχε επιχειρήσει να συμμετάσχει ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

    Παρά το δράμα που βίωνε ο ίδιος και η οικογένειά του με τον χαμό της κόρης του Μαλένας και στη συνέχεια της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

    Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό τάλεντ σόου X Factor, λέγοντας, μάλιστα, πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα.

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης δοκίμασε την τύχη του και σε ακόμα ένα μουσικό ριάλιτι. Συγκεκριμένα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, εκείνος δήλωσε συμμετοχή για το House of Fame.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος άνδρας διψούσε για δημοσιότητα.

    Η εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε σήμερα πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό The Voice, όμως δεν είχε καταφέρει να μπει στο παιχνίδι.

    Πιο πρόσφατα, ο νεαρός άνδρας είχε δηλώσει συμμετοχή για το φετινό Survivor.

    «Πέρσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», είπε έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας αναζητούν την διαδρομή της κεταμίνης-Τι λέει ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου

    Στα ύψη της τηλεθέασης το Φως στο Τούνελ

    Αποκάλυψη «βόμβα» για Πάτρα: Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου – Μάρτυρας ξυλοδαρμών η μικρή Τζωρτζίνα



    ΣΧΟΛΙΑ