• LIFE&STYLE

    Μαγευτικός γάμος στη Μύκονο για Βρετανό κωμικό

    • NewsRoom

    Ο Βρετανός κωμικός Τζόελ Ντόμετ και το πανέμορφο μοντέλο Χάνα Κούπερ


    Με φόντο τα γαλανά νερά της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, ο Βρετανός κωμικός Τζόελ Ντόμετ και το πανέμορφο μοντέλο Χάνα Κούπερ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον φίλων και συγγενών.

    Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή μέσω ανάρτησής φωτογραφιών από τον μαγευτικό γάμο στο Instagram.

    Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το νεαρό ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα ειδυλλιακό και άκρως ρομαντικό περιβάλλον στην αμμουδιά παραλίας του νησιού.

    Στη φωτογραφία απεικονίζεται το ζευγάρι χαμογελαστό να περπατά ανάμεσα στους καλεσμένους ενώ πέφτουν κομφετί. Η πανέμορφη νύφη επέλεξε ένα δαντελένιο off-the-shoulder νυφικό, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

    Τα μαλλιά της ήταν λιτά με χαλαρές μπούκλες που έπεφταν πάνω στους ώμους της.

    Ο Τζόελ, από την άλλη, φόρεσε ένα μπλε κοστούμι με γκρι μπλούζα και λευκά sneakers.

    «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Σε αγαπώ», έγραψε ο κωμικός, ο οποίος επέλεξε τη Μύκονο για τη μαγική στιγμή αυτή της ζωής του, όπως άλλωστε είχε κάνει και το μοντέλο Άνα Μπεατρίς Μπαρός, πριν μερικά χρόνια.

    View this post on Instagram

    BEST DAY EVER. Love you @hannah_cooper_

    A post shared by Joel Dommett (@joeldommett) on

    Ο κωμικός είχε γνωστοποιήσει πως διανύει την εβδομάδα του γάμου του μέσω ανάρτησής του στο Instagram, που πόζαρε με τη μέλλουσα σύζυγό του. Οι δυο τους φορούσαν λευκά μαγιό και αγνάντευαν τη θέα.

    Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη ανάρτηση του Τζόελ. Σε story φωτογράφησε τη Χάνα με φόντο τη Μύκονο, γράφοντας: «Γαμήλια εβδομάδα».

    Χάνα Κούπερ

    Και η Χάνα όμως είχε μπει στο κλίμα του γάμου δημοσιεύοντας κολάζ φωτογραφιών τους και γνωστοποιώντας πως η ώρα είχε φτάσει.

    View this post on Instagram

    👰🏼👨🏼‍🦳

    A post shared by Hannah Cooper (@hannah_cooper_) on

    Τζόελ και Χάνα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μετά από έναν χρόνο σχέσης και λίγους μήνες μετά αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι.



    ΣΧΟΛΙΑ