• LIFE&STYLE

    MAD VΜΑ: Ευτράπελα και πρωτότυπες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (pics)

    MAD VMA 2019

    MAD VMA 2019


    Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής διοργανώθηκε χθες η πιο δημοφιλής ελληνική μουσική βραδιά, με την απονομή των βραβείων MAD Video Music Awards. Σε μια ατμόσφαιρα πάρτι, καλλιτέχνες αλλά και ο απλός κόσμος που ήρθε να τους απολαύσει συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο του Tae Kwon Do για μια ακόμη χρονιά.

    Η 16η απονομή μουσικών βραβείων του MAD είχε λαμπερές παρουσίες, ενδιαφέρουσες μουσικές αναμείξεις καλλιτεχνών πάνω στη σκηνή και, φυσικά, την απονομή των βραβείων, στους καλλιτέχνες που το κοινό ξεχώρισε την περασμένη χρονιά. Αγαπημένοι καλλιτέχνες, με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής απογείωσαν για ακόμα μία χρονιά τη βραδιά, στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards.

    Όπως συνηθίζεται, η έναρξη της βραδιάς σηματοδοτείται από τις λαμπερές αφίξεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί, όπου φωτογραφίζονται και στη συνέχεια σχολιάζονται για τις εμφανίσεις που επέλεξαν.

    Έτσι, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, οι πρώτοι celebrities άρχισαν να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί. Πλήθος διασήμων παρήλασε στο κόκκινο χαλί, με το σύνολο των καλεσμένων να είναι κεφάτοι και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

    Φέτος, είδαμε ανατρεπτικά στυλ, πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις μόδας, ενώ δεν έλειπαν και τα ευτράπελα. Χαρακτηριστικό ενσταντανέ της βραδιάς η εμφάνιση δύο αγαπημένων κυριών της σόουμπιζ, που φορούσαν το ίδιο ρούχο. Ωστόσο, παρά την πανομοιότυπη εμφάνισή τους, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν παρέα, με μια διάθεση χιούμορ.

    Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων, φορώντας το ίδιο, μακρύ, φλοράλ φόρεμα. Η καθεμία συνδύασε, ωστόσο, το ρούχο με διαφορετικό χτένισμα, μακιγιάζ και αξεσουάρ, ενώ και οι δύο αποτέλεσαν από τις κομψές εμφανίσεις της βραδιάς.

    συνατσακη οικονομακου
    Μαίρη Συνατσάκη και Αθηνά Οικονομάκου

    Από τις όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν και η Κόνι Μεταξά, που επέλεξε μια «πριγκιπική εμφάνιση», με μακριά τούλινη φούστα και τιάρα στα μαλλιά.

    μεταξα
    Κόνι Μεταξά

    Στις λαμπερές εμφανίσεις της βραδιάς ανήκει και εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που επέλεξε μια μωβ τουαλέτα της σχεδιάστριας Ελένης Μαστραπά. Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε έναν μοδάτο συνδυασμό, ματσάροντας το μωβ φόρεμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες, στη ζώνη και τα πέδιλα.

    ειρηνη παπαδοπουλου
    Ειρήνη Παπαδοπούλου

    Μια πιο λιτή και με λιγότερη φαντασία εμφάνιση έκανε η κολλητή φίλη της Κόνι Μεταξά και τραγουδίστρια Ζόζεφιν, που επέλεξε ένα ροζ κορμάκι, με λεπτομέρειες κρόσια, με κοψίματα και μια λαμπερή λεπτομέρεια στον δεξί της ώμο.

    ζοζεφιν
    Ζόζεφιν

    Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκαν και ο αγαπημένος παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την αγαπημένη του, Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι φαινόταν κεφάτο, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπήρξε συνεννόηση για το ντύσιμο, καθώς ο παρουσιαστής επέλεξε ένα εντελώς casual λουκ, με καλοκαιρινή διάθεση, ενώ η σύντροφός του έβαλε τα καλά της, εμφάνιση στην οποία πρωταγωνιστούσε η μαύρη δαντέλα.

    αρναουτογλου
    Νάνσυ Αντωνίου και Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Άκρως καλοκαιρινές και χρωματιστές ήταν οι εμφανίσεις των δύο κυριών που ανήκουν στο δυναμικό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Νάνσυς Παραδεισάνου και Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

    παραδεισανου χρυσικοπουλου
    Νάνσυ Παραδεισάνου και Ελιάνα Χρυσικοπούλου

    Πέρα από το στιλιστικό haighlight της βραδιάς, που ήταν η πανομοιότυπη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη, δύο ακόμη κυρίες εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί με εμφανίσεις που έμοιαζαν επικίνδυνα. Ο λόγος για την Δέσποινα Καμπούρη και την Έλενα Γαλύφα, που επέλεξαν μαύρο φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες και μαύρα πέδιλα.

    δεσποινα καμπουρη
    Δέσποινα Καμπούρη
    γαλυφα
    Έλενα Γαλύφα

    Στις πολύ σέξι εμφανίσεις συμπεριλαμβάνεται σίγουρα αυτή της Έλενας Τσαγκρινού.

    τσαγκρινου
    Έλενα Τσαγκρινού

    Οι φίλες Ιλένια Γουίλιαμς και Ελένη Βουλγαράκη έκαναν κοινή εμφάνιση, επιλέγοντας έντονα χρώματα και ιδιαίτερα υφάσματα στις χθεσινοβραδινές τους εμφανίσεις.

    βουλγαρακη γουιλιαμς
    Ελένη Βουλγαράκη και Ιλένια Γουίλιαμς

    Επιπλέον, μερικοί από τους διάσημους άντρες της βραδιάς έκαναν επίσης μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εμφανίσεις.

    μαικ
    Μάικ
    μαραντινης
    Θοδωρής Μαραντίνης
    πετρουνιας
    Λευτέρης Πετρούνιας



    ΣΧΟΛΙΑ