• LIFE&STYLE

    MAD VMA 2019: Η στιγμή που πιάστηκαν στα χέρια Light και Snik (video)

    • NewsRoom

    Snik και Light


    Έντονος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων MAD VMA 2019, ανάμεσα στους ράπερς Light και Snik.

    Τα φετινά βραβεία που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, ήταν επεισοδιακά. Κατά τη διάρκεια που η Καίτη Γαρμπή ήταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, ο Light και ο Snik, έπειτα από έντονη λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως το βραβείο για το καλύτερο Hip Hop Video πηγαίνει στον ράπερ Light. O καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως αυτός είναι ο καλύτερος ράπερ.

    «Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με γέννησε και τον μπαμπά μου που δεν είναι εδώ και με βλέπει από εκεί πάνω. Ενώ με τιμάει αυτό εδώ το βραβείο θεωρώ πως έχε κερδίσει αυτό εδώ του καλύτερου ράπερ τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί ξέρετε όλα τα ταγούδια μας απ’έξω και γιατί γεμίζουμε όλα τα μαγαζιά που παίζουμε. Έχουμε τα περισσότερα views, τους περισσότερους φανς και την περισσότερη αγάπη στην Ελλάδα».

    Οι εν λόγω δηλώσεις ενόχλησαν τον Snik και τον έβγαλαν εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να του επιτεθεί. Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα χάρη και στην παρέμβαση όσων ήταν γύρω τους.  Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ήταν και ο Σάκης Ρουβάς.

    Δείτε το βίντεο από την στιγμή του καβγά (ακούγονται ακατάλληλες εκφράσεις)



    ΣΧΟΛΙΑ