• LIFE&STYLE

    Luna Cinema- Κινηματογραφική μαγεία στο καλοκαιρινό Λονδίνο

    • NewsRoom


    Σίγουρα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού για όσους μένουν ή πρόκειται να επισκεφτούν το Λονδίνο το διάστημα αυτό. Αυτή είναι το Luna Cinema, το πρώτο θερινό σινεμά της Μεγάλης Βρετανίας. Το κορυφαίο σινεμά ανοίγει ξανά τις πόρτες του, ενώ το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει συνολικά 150 προβολές σε όλη την χώρα, για εκείνους που επιζητούν μια μοναδική εμπειρία μέσα στην πόλη.

    open air cinema London

    Για πρώτη χρονιά φέτος, ο πύργος του Λονδίνου (The Tower of London) έχει παραχωρήσει εξωτερικές οθόνες αποκλειστικά και μόνο στο The Luna Cinema. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να καθίσει σε ένα από τα πιο δραματικά και ειδυλλιακά σκηνικά της πόλης για να παρακολουθήσει ιστορικές ταινίες όπως αυτές των Star Wars, Gladiator και του Baz Luhrmann το Romeo + Juliet. Στις φετινές αίθουσες συγκαταλέγονται και τα Kenwood House, Blenheim Palace και τέλος το Harewood House.

    Στα highlights συμπεριλαμβάνονται οι προβολές των ταινιών Jaws στο Hastings Pier, Harry Potter στο Alnwick Castle (το πραγματικό Hogwarts), το Titanic στο Brockwell Lido, ενώ από τις κλασικές πια ταινίες μπορείτε να απολαύσετε μεταξύ άλλων τις , Pretty Woman, Mean Girls, Top Gun, Jurassic Park, The Princess Bride, Casablanca, Notting Hill και Die Hard.

    θερινό σινεμά Λονδίνο

    Από την μαγευτική θέα των Βασιλικών Παλατιών “Royal Palaces”, των βοτανικών κήπων και τον αέρα της μεσαιωνικής αίγλης που αποπνέουν τα κάστρα της περιοχής, ακόμη και της ιδιωτικής πισίνας που υπάρχει στον χώρο, όλα μαζί συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικής εμπειρίας θερινού σινεμά που το κοινό απολαμβάνει από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.

    Open air cinema London 2

    Για μεγαλύτερη απόλαυση μπορείτε να πάρετε το σεντόνι σας, κάποιο πρόχειρο σνακ και να απολαύσετε ένα ευχάριστο picnic παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία. Για όσους μάλιστα, διατίθενται να δώσουν και κάτι παραπάνω η λύση είναι τα Premium εισιτήρια τα οποία περιλαμβάνουν μια καρέκλα σκηνοθέτη (σε ένα από τα καλύτερα σημεία της αρένας), ένα ποτό στο μπαρ του σινεμά όπως και μια τσάντα που περιέχει διάφορες λιχουδιές για τσίμπημα. Η πόλη φέτος του Λονδίνου ψηφίζει θερινό σινεμά!

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/anigi-tis-piles-tou-proto-gimno-estiatorio-tou-londinou/51495

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/big-brother-kane-stin-akri-s-afto-rialiti-tha-ine-oli-gimni/62927



    ΣΧΟΛΙΑ