• Gossip

    Love story με αέρα… ιταλικής δυναστείας και happy end για την Ιωάννα Μαρινοπούλου

    • NewsRoom

    Ιωάννα Μαρινοπούλου


    Ήρθαν κοντά πριν από δύο χρόνια περίπου και οι φήμες τούς θέλουν να επισημοποιούν σύντομα το love story τους. Ένα love story με αέρα ιταλικής δυναστείας, καθώς πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον Leonardo Ferragamo, γιο του ιδρυτή του ομώνυμου ιταλικού οίκου, την καρδιά του οποίου φαίνεται ότι έκλεψε για τα καλά η Ιωάννα Μαρινοπούλου, πρώην σύζυγος του Πάνου («Πανάρα») Μαρινόπουλου.

    Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι ζει μεταξύ Αθήνας, Μιλάνου και Μονακό, αφενός λόγω των παιδιών της κ. Μαρινοπούλου, αλλά και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, καθώς η πανέμορφη Ιωάννα διαπρέπει στο interior και yacht design, καθώς και στη σχεδίαση πολυτελών αντικειμένων μέσω της εταιρείας της, της JPM.

    Η Ιωάννα Μαρινοπούλου με τον Leonardo Ferragamo σε κοινή εμφάνισή τους το 2018

    Η ζωή με τον «Πανάρα»

    Η Ιωάννα Μαρινοπούλου υπήρξε η πιο προβεβλημένη νύφη της οικογένειας Μαρινόπουλου. Και αυτό γιατί ο πρώην σύζυγός της, ο Πάνος ή «Πανάρας», ήταν από τους πρωταγωνιστές της αθηναϊκής νύχτας τη δεκαετία του 1990.

    Μάλιστα, η Ιωάννα γνωρίστηκε με τον Πάνο σε ένα από τα μεγαλειώδη πάρτι της εποχής.

    Όμως, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Μαρινόπουλος θα κάνει τα πάντα για να την ευχαριστήσει, ο γάμος τους δεν θα αποδειχθεί τελικά ανθόσπαρτος, καταλήγοντας σε συναινετικό διαζύγιο τον Νοέμβριο του 2014. Φήμες λένε ότι τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα ζήτησε από τον Πάνο Μαρινόπουλο να μετακομίσουν στο Μαϊάμι μαζί με τα δύο παιδιά τους.

    Η Ιωάννα Μαρινοπούλου
    Ιωάννα Μαρινοπούλου
    Πάνος – Ιωάννα Μαρινοπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αφοί Μαρινόπουλοι: Με τεράστια ακίνητη περιουσία, πήραν δάνειο για τα Starbucks και αφήνουν να τους κατάσχουν σπίτι συγγενούς τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφοί Μαρινόπουλοι: Χρωστάνε στις τράπεζες και τους “βγάζουν” σε πλειστηριασμό ένα υπέροχο σπίτι στην Κηφισιά



    ΣΧΟΛΙΑ