• LIFE&STYLE

    Λούκας Γιώρκας για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision: «Δεν έχει κάτι ελληνικό» (video)

    Eurovision


    Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision «Supergirl».

    «Άκουσα το κομμάτι και θεωρώ πως είναι ένα τραγούδι που ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που συχνά πυκνά ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου, δεν νομίζω πως προέρχεται από την Αμερική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λούκας Γιώρκας προσθέτοντας πως «δεν έχει κάτι ελληνικό αλλά παρ’ όλα αυτά, εφόσον αυτό αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα την εκπροσωπήσει».

    «Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυτό το πολυπολιτισμικό, το οποίο έχουμε παρεξηγήσει πια στην εποχή μας και νομίζουμε πως είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα! Όχι, το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος από τη δική της παράδοση και τη δική της ιστορία» πρόσθεσε, επίσης, ο Λούκας Γιώρκας.

    Για μία επόμενη συμμετοχή του στη Eurovision απάντησε χαρακτηριστικά: «Μόνο με κυανόλευκο χρώμα τραγουδιού, ναι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω χτυπηθεί έντονα ή έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πρώτη μου συμμετοχή!»

    Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής:



    ΣΧΟΛΙΑ