• LIFE&STYLE

    Οι Λονδρέζοι το ζήτησαν και έγινε: Η πρώτη ταράτσα γυμνιστών ανοίγει σε λίγες μόνο ημέρες (Video)

    • NewsRoom


    Η πρώτη ταράτσα  γυμνιστών προετοιμάζεται  να ανοίξει τις πόρτες της σε λίγες μέρες και να υποδεχτεί τους πιο απελευθερωμένους πελάτες της.  Πρόκειται για μια ταράτσα στο Λονδίνο, όπου οι τολμηροί Λονδρέζοι θα απολαμβάνουν τον λιγοστό ήλιο και το mojito τους σε άνετες ξαπλώστρες με μια απίστευτη θέα.  Το κτίριο του βρετανικού Κοινοβουλίου, το διάσημο Big Ben αλλά και το The London Eye,  θα είναι η θέα των επισκεπτών. Αν και η ταράτσα βρίσκεται σε αρκετά υψηλό σημείο, δεν είναι σίγουρο αν θα κρύβονται από τα αδιάκριτα βλέμματα των κατοίκων των διπλανών κτιρίων.

    Με τη θέση της στο κεντρικό Λονδίνο, η νέα ταράτσα περιλαμβάνει ένα υπαίθριο bar, ξαπλώστρες για όσους θέλουν να κάνουν ηλιοθεραπεία, τραμπολίνο, όπως και παιχνίδια παραλίας. Είναι τέτοια η άνεση και η χαλαρότητα που τους προσφέρει, ώστε τολμούν να συγκρίνουν αυτή το μέρος ακόμη και με τα ελληνικά νησιά.

    NOW-TV-launches-naked-sun-terrace (1)

    Και καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν κύμα καύσωνα στα μέσα του Αυγούστου, οι ιδιοκτήτες του open air bar θα δώσουν μια ανάσα δροσιάς στους πελάτες τους. Σαν έθνος οι πελάτες ομολογούν ότι δεν ντρέπονται να ξεγυμνωθούν. Σύμφωνα και  με  έρευνα που έκανε βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι, βρέθηκε ότι η σημερινή νεολαία Βρετανών είναι μια γενιά απελευθερωμένη. Επίσης, οι νέοι αυτής της γενιάς αποφεύγουν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους γονείς τους. Κατά μέσο όρο, οι νέοι κάτω των 30 ετών δεν κάνουν σοβαρές σχέσεις  και ζουν σε πολλές πόλεις.

    https://www.youtube.com/watch?v=3Vw0s_e-d-s

    NOW-TV-launches-naked-sun-terrace

    Υπάρχουν ανοιχτές ημερομηνίες για να επισκεφθείτε την ταράτσα και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, στέλνοντας απλά ένα email με το όνομα, την ηλικία και τη διεύθυνση τους email σας στη παρακάτω διεύθυνση:@taylorherring.com. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

    NOW-TV-launches-naked-sun-terrace (2)

    Και εστιατόριο για γυμνούς στο Λονδίνο 

    Πρόσφατα στο Λονδίνο άνοιξε και ένα εστιατόριο μέσα στο οποίο το ντύσιμο θεωρείται προαιρετικό. Η κεντρική ιδέα του εστιατορίου αφορά την προβολή και προώθηση ενός αισθήματος ελευθερίας και απομάκρυνσης από τον πουριτανισμό. Το ίδιο φαίνεται πως θα λειτουργεί χωρίς την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ή κάποιου είδος αερίου, ενώ παράλληλα τα φαγητά του μενού θα σερβίρονται σε σπιτικά πήλινα πιάτα συνοδευμένα από βρώσιμα μαχαιροπίρουνα, μέσα σε ένα κατάμεστο από τα κεριά χώρο.

    Σύμφωνα με τον ιδρυτή του, Seb Lyall, το θεματικό αυτό “naked restaurant” πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στην νυχτερινή ζωή του Λονδίνου, προωθώντας ένα εξολοκλήρου απελευθερωτικό συναίσθημα.

    NakedEater-HEADER

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/anigi-tis-piles-tou-proto-gimno-estiatorio-tou-londinou/51495

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/miss-bumbum-alles-protagonistries-ton-olimpiakon-agonon-sti-vrazilia-picsvideo/66797



    ΣΧΟΛΙΑ