• LIFE&STYLE

    Λίντα Εβαντζελίστα: Έγινε γιαγιά στα 52 της! (pic)

    • NewsRoom
    Λίντα Εβαντζέλιστα

    Λίντα Εβαντζέλιστα


    Γιαγιά έγινε πριν από λίγες ημέρες το θρυλικό μοντέλο Λίντα Εβαντζελίστα, προκαλώντας πολλά εύλογα ερωτήματα στους θαυμαστές της. Το 52χρονο σούπερ μόντελ, που έχει εμφανιστεί σε πάνω από 700 εξώφυλλα περιοδικών, μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία του νεογέννητου Ράφα, την Κυριακή το πρωί, γράφοντας: «Είναι επίσημο, είμαι πλέον γιαγιά».

    Το πρώην μοντέλο προσπάθησε να εξηγήσει όμως τα πράγματα: «Το 1987 έλαβα ένα δώρο παντοτινής αγάπης. Αυτό το δώρο μου έδωσε μία ευλογία».

    Συγκεκριμένα, το 1987 ήταν η χρονιά που η Εβαντζελίστα παντρεύτηκε τον επικεφαλής ενός πρακτορείου μοντέλων στο Παρίσι, τον Ζεράρντ Μαρί. Ο Μαρί είχε μία κόρη, την Ροξάν με την πρώην σύζυγό του.

    Αν και η Εβαντζελίστα και ο Μαρί χώρισαν το 1993, το σουπερμόντελ παρέμεινε πολύ κοντά με την κόρη του. Κι όταν η Ροξάν γέννησε στα τέλη Νοεμβρίου, η Εβαντζελίστα έγινε γιαγιά.

    Να σημειωθεί πάντως πως η Εβαντζελίστα, που έχει πει τη διάσημη φράση «δε θα σηκωθώ από το κρεβάτι μου για λιγότερο από 10.000 δολάρια», έχει έναν 11χρονο γιο, τον Ογκοστίν Τζέιμς Εβαντζελίστα.

    Λίντα Εβαντζελίστα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Κάθε βράδυ ανάβουμε τα φώτα στο καμαρίνι της μητέρας μου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοί είναι οι πρώτοι Διάσημοι για το Survivor 2 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ