• LIFE&STYLE

    Survivor: O Κοκκινάκης και ο Σπαλιάρας τσακώνονται και το «Twitter» διαλέγει μεριά

    Survivor


    Πανικός προκλήθηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο χθεσινό συμβούλιο του «Survivor». Ο παρουσιαστής και μοντέλο κατηγορήθηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη ότι έπαιξε «ανήθικα» και ο Σπαλιάρας μίλησε για την ψηφοφορία που ο πολίστας είχε αλληλοψηφιστεί με τη φίλη του, Λάουρα Νάργες. Όπως εκτιμά ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δύο φίλοι αλληλοψηφίστηκαν για να θέσουν σε υποψηφιότητα τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

    Ο Κώστας Κοκκινάκης προκειμένου να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν «μαγείρεψε ψηφοφορία» όπως τον κατηγορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ορκίστηκε στην κόρη του. Όταν έμαθε ότι ο Σπαλιάρας αμφισβήτησε τον όρκο του, τον πλησίασε, έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

    «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@%@ας!», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης στον Γιάννη Σπαλιάρα.

    Το «Twitter» όπως ήταν αναμενόμενο πήρε φωτιά Κάποιοι χρήστες ενοχλήθηκαν από τη στάση του Γιάννη Σπαλιάρα στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι το μοντέλο και παρουσιαστής έχει δίκιο για το ότι ο Κοκκινάκης με τη Νάργες «έστησαν την ψηφοφορία».

    Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του Twitter, σχολίασαν ότι η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, ψήφισαν κατόπιν στρατηγικής με τον Κοκκινάκη.

    Δείτε τα «τιτιβίσματα»:



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στο αγώνισμα η Ελισάβετ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter πήρε φωτιά – Η μέση του Σπαλιάρα, η Λάουρα και τα Κυπριακά του Μάριου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ