• LIFE&STYLE

    Τραγική ειρωνία: Πέθανε η θρυλική Debbie Reynolds, λίγες μόνο μέρες μετά την κόρη της

    reynolds


    Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στη θρυλική ηθοποιό του Χόλιγουντ, Debbie Reynolds, η οποία πέθανε μία μόλις ημέρα μετά την κόρη της απίσης διάσημη και αγαπημένη ηθοποιό Carrie Fisher.

    H Debbie Reynolds, 84 ετών, κατέκτησε το παγκόσμιο σινεμά με την εκπληκτική της παρουσία σε μιούζικαλ όπως το «Singin’ in the Rain». Μια από τις παλαίμαχες και πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πέθανε λίγες ώρες μετά την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο αφού υπέστη εγκεφαλικό. Ο θάνατός της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γιου της, επήλθε μία μόνο μέρα μετά τον θάνατο της κόρης της, ηθοποιού Carrie Fisher από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 60 ετών. H Carrie ήταν η αγαπημένη πριγκίπισσα Lea από τον “Πόλεμο των Άστρων”.

    Debbie-Reynolds«Τώρα είναι με την Κάρι και όλοι είμαστε ιδιαίτερα στενοχωρημένοι», δήλωσε ο Todd από το νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίτερα η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

    Τραγική ειρωνεία, η 84χρονη Ρέινολντς βρισκόταν στο σπίτι του γιου της στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια και συζητούσαν τα διαδικαστικά της κηδείας της Carrie ενώ όπως μετέδωσε το ΤΜΖ λίγο πριν “φύγει” φέρεται να του είπε: «Μου λείπει τόσο πολύ, θέλω να είμαι μαζί της».

    Η ηθοποιός Carrie Fisher, σύμφωνα με το αμερικανικό People, η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν από λίγες μέρες, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

    Κάρι Φίσερ
    Η Κάρι Φίσερ σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίσεις της

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού, Simon Halls, κυκλοφόρησε στα μέσα επίσημη δήλωση εκ μέρους της κόρης της Fisher, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

    «Με μεγάλη θλίψη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα, Carrie Fisher, έφυγε από τη ζωή στις 8.55 (τοπική ώρα) το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου. Ο κόσμος την αγαπούσε και θα λείψει σε όλους πάρα πολύ. Όλη μας η οικογένεια σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας».

    Η Fisher ήταν κόρη του τραγουδιστή Eddie Fisher και της ηθοποιού Debbie Reynolds. Εκτός από ηθοποιός ήταν και συγγραφέας. Είχε κυκλοφορήσει την νουβέλα “Postcards from the Edge”, που ήταν σχεδόν αυτοβιογραφική, το 1987, ενώ προσαρμόστηκε από την ίδια σε ταινία που έφερε τον ίδιο τίτλο, σε σκηνοθεσία Michael Nickols και κυκλοφόρησε από την Columbia Pictures το 1990.

    Κάρι Φίσερ
    Η Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars με τους συμπρωταγωνιστές της, Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ) και Χάρισον Φορντ (Χαν Σόλο)

    Η ηθοποιός, εκτός από το Star Wars, συμμετείχε και σε άλλες ταινίες, μεταξύ των οποίων οι “The Blues Brothers”, “When Harry Met Sally” και “Hannah and Her Sisters” του Woody Allen.

    Επέστρεψε ξανά στο ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στην τελευταία ταινία του Star Wars «Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει» που κυκλοφόρησε το 2015, ενώ θα συμμετείχε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Επεισόδιο 8» (του οποίου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα) και «Επεισόδιο 9».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Χιόνια στο Σύνταγμα- Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς τις επόμενες ώρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσοχή. «Τσουνάμι» γαστρεντερίτιδας στην Ελλάδα – Τι λένε οι ειδικοί



    ΣΧΟΛΙΑ