• Gossip

    Νίκος Μουτσινάς: Γιατί απουσιάζει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του – Το μήνυμα-«βόμβα» του παρουσιαστή

    νικος μουτσινας

    Νίκος Μουτσινάς, παρουσιαστής και ηθοποιός


    Ο Νίκος Μουτσινάς δε διανύει και τις καλύτερες μέρες τη δεδομένη χρονική περίοδο. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν δίνει το παρόν στην εκπομπή του στον Alpha αλλά ούτε και στη θεατρική παράσταση “Οι από πάνω” όπου πρωταγωνιστεί.

    Ο λόγος είναι αρκετά σοβαρός μιας και ο Νίκος Μουτσινάς έχει κολλήσει μια ίωση που τον κρατά στο σπίτι, γι΄αυτό και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο “Ξαναδέστε τους”.

    Αυτή η ίωση είναι αρκετά βαριά καθώς ο γιατρός του, του συνέστησε να μη βγει από το σπίτι για κανένα λόγο και ας τρέχουν οι υποχρεώσεις του σε κανάλι και θέατρο.

    Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, ο παρουσιαστής και ηθοποιός αναγκάστηκε να ακυρώσει παραστάσεις του θεατρικού του, ενώ έκανε και την ακόλουθη ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook: “Δυστυχώς η ίωση που με ταλαιπωρεί είναι πιο σοβαρή απ’ όσο πίστευα και με οδηγίες γιατρού πρέπει να μείνω στο σπίτι. Με λύπη σας λέω ότι ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ αναβάλλονται και για σήμερα, Πέμπτη, 08/12 και ελπίζω αύριο τα νέα μου να είναι καλύτερα! Καλό μεσημέρι!”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ με απόφαση δικαστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Εύκολες αποστολές στο σπίτι τους για τους δύο «αιώνιους»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής: Αποκάλυψε τη φορολογική του δήλωση



    ΣΧΟΛΙΑ