• Fashion

    Melania Trump: Κι άλλη πόρτα “έφαγε” η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ!

    melania trump


    Τη μία άρνηση μετά την άλλη δέχεται η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, που φαίνεται πως θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει συμμάχους ακόμα και στον τομέα της μόδας. Η διάσημη καλλονή σύζυγος του νέου Προέδρου Donald Trump δε σταματά να μετρά τα “όχι” που ακούει με τελευταίο αυτό της Vogue και του κορυφαίου συντάκτη τoυ περιοδικού, André Leon Talley.

    Την αρχή έκανε η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Sophie Teale, η οποία έχει ντύσει  αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια τη Michelle Obama. H Tale μάλιστα όχι μόνο αρνήθηκε να χαρίσει μία από τις δημιουργίες της στη Melania Trump, αλλά προχώρησε και ένα ακόμη βήμα πιο πέρα ζητώντας και από άλλους σχεδιαστές να λειτουργήσουν ανάλογα. Όπερ και εγένετο και πλέον ο άλλοτε καλός της φίλος André Leon Talley, της γυρίζει την πλάτη.

    Ο πρώην αρθρογράφος της Vogue αρνείται να βοηθήσει την Melania ενόψει της ορκωμοσίας του συζύγου της Donald στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ. Ο ίδιος μάλιστα, δηλώνει ότι δεν έχει να κάνει τίποτα με την Melania Trump. Έτσι, όπως σημειώνει το περιοδικό Page Six, ακόμα μία ψεύτικη φιλία στο χώρο των διάσημων καταρρέει.

    Ο André Leon Talley ήταν αυτός που χρεώνεται τη γνωριμία της Michelle Obama με τον σχεδιαστή Jason Woo και τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος να παράσχει την ενδυματολογική τεχνογνωσία του στη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump.


    «Έχω κάνει την επιλογή μου και δεν θέλω να είμαι μέρος της Trumpland», δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

    Ωστόσο παλιότερα ο Talley και η Melania διατηρούσαν στενή φιλική σχέση και ήταν αυτός που είχε συνοδεύσει το τότε μοντέλο Melania Knaus (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) στο Παρίσι για να βρουν μαζί το νυφικό που θα φορούσε στο γάμο της με τον Donald Trump.

    Τότε, στο μακρινό 2005, η Melania με την βοήθεια του Τalley, επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Dior. Ο αρθρογράφος παραβρέθηκε και στην γαμήλια τελετή του ζεύγους Trump.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λώρη Κέζα: Και τώρα τρελοκόριτσο γελάς (παραγγελιά Γεροβασίλη)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 2016: 40+1 διάσημοι Έλληνες που πέθαναν τη χρονιά που φεύγει

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλη κυκλοφορίας: Νέα παράταση για την αποπληρωμή – Πώς μπορείτε να μην πληρώσετε και να είστε νόμιμοι

     



    ΣΧΟΛΙΑ