• LIFE&STYLE

    Τι συμβαίνει με το Mega τελικά (video)

    mega


    Ανακοινώσεις, διαρροές εγγράφων, αιτήματα για “μαύρο”. Όλα τα έχει το μενού. Αλλά τελικα τι συμβαίνει με το αθάνατο Mega; Το κανάλι προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για οφειλές του Mega προς  την Digea.

    Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Η εσπευσμένη διαρροή-δημοσιοποίηση μιας εξώδικης επιστολής που αφορά τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ δύο εταιρειών και μόνον, προδίδει σαφώς ποιους ενοχλεί η αδιάκοπη προτίμηση των τηλεθεατών στο πρόγραμμα του MEGA. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν MEGA και γυρίζουν την πλάτη στους υπερθεματιστές της τηλεόρασης των διαρροών. Και για την ιστορία , η συμφωνημένη με την DIGEA οφειλή του MEGA , που θα πληρωνόταν χθες, εξοφλήθηκε σήμερα , 1 Φεβρουαρίου.  Ο νοών νοείτω».

    Υπενθυμίζεται ότι η Digea έστειλε εξώδικο στο κανάλι και στις δανειστριες τράπεζες, προειδοποιώντας για …μαύρο στο σήμα του καναλιού. Με το εξωδικο η Digea ζητάει την πλήρη εξόφληση της οφειλής των 980.653,90 χιλ. ευρω, ως τις 10 Φεβρουαρίου, στη μια το μεσημέρι. Διαφορετικά και χωρίς άλλη ειδοποίηση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εξώδικο, η Digea, θα ξεκινήσει τον περιορισμό της ισχύος του σήματος του καναλιου, το οποίο σημειωτέον είναι μέτοχος της εταιρείας.

    megamou1.mediumΩστόσο, την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανταγωνιστικός τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε να πέσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού. Η νέα “βόμβα”, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφοριες, “έπεσε” κατα τη συνάντηση της Digea, όπου υπήρξε προταση από ανταγωνιστικό τηλεοπτικο σταθμό, να κατεβάσει η εταιρεία το σήμα του Mega, ως τις 10 Φεβρουαρίου αν δεν υπάρξει πληρωμή των οφειλών.

    Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με τις typologies.gr, συμπίπτει χρονικά  με την επανεναρξη των συζητήσεων μεταξύ των μετόχων του πολύπαθου σταθμού για την πλήρη επαναφορά του καναλιού με την κατάθεση νέου επενδυτικού σχέδιου στις τράπεζες. Πίσω από την πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται ο ανταγωνισμός για τα νεανικά κοινά, όπου το Mega δείχνει αξιοθαύμαστη αντοχή, αλλά και ο φόβος πως αν το κανάλι επανέλθει, θα διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο από την τηλεοπτική αγορά.

    Το θέμα ωστόσο έχει απασχολήσει και αρκετούς ηθοποιούς που έχουν εργαστεί για το κανάλι παλαιότερα. Ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου ρωτήθηκε πρόσφατα για το Mega όταν βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» και είπε: «Χέστ@κ@… Γιατί εσείς άμα θα περάσετε τα ίδια θα κάνετε κάτι διαφορετικό; Έτσι είναι. Ζήσαμε, ήταν πολύ ωραία αυτά που περάσαμε, πολύ ωραία χρόνια. Οι περισσότεροι με τους οποίους συνεργάστηκα έχουν ήδη φύγει. Τώρα τι θα γίνει με το MEGA… Και οι περισσότεροι ηθοποιοί που δουλεύαμε μαζί, δεν κάνουν πια τηλεόραση. Ελάχιστοι κάνουν. Οπότε.. Αλλά να είμαστε γενναιόδωροι κάτσε. Κι εσύ άμα τελειώσει το «Όλα» τι θα πεις; Όχι, θέλω κι άλλο; Φτάνει… Δεν θα κλείσει το MEGA».

    Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να διευκρινήσει σε άλλη τηλεοπτική του εμφάνιση, ότι η ατάκα του “Χ@στ@κ@ για το Mega δεν αφορούσε τους εργαζόμενους, είμαι στο πλευρό των εργαζομένων και μάλιστα πολύ ενεργά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γάμος μέσω … κινητού – Η Εκκλησία περνά στην ψηφιακή εποχή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαύρο” στο Mega, ζητά τηλεοπτικός σταθμός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Ruslana 14 χρόνια μετά τη Eurovision!



    ΣΧΟΛΙΑ