• Gossip

    Θωμάς Λιακουνάκος: Ζωή με το… «βραχιόλι»

    • Contributor
    Θωμάς Λιακουνάκος

    Θωμάς Λιακουνάκος


    Ένας άλλος άνθρωπος είναι τους τελευταίους μήνες ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας το ειδικό ηλεκτρονικό βραχιόλι που απαιτείται σε περιπτώσεις, όπως η δική του.

    Πριν από λίγες ημέρες ασκήθηκε εναντίον του, σε άλλα πέντε άτομα αλλά και σε στελέχη της Ericsson, κακουργηματική κατηγορία που αφορά την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ.

    Πώς το αντιμετώπισε;

    Ψύχραιμα λένε πηγές προσκείμενες στον επιχειρηματία, ο οποίος είναι ένας άλλος άνθρωπος μετά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού και τον κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιόλι στο σπίτι του.

    Μόλις το πληροφορήθηκε, φέρεται να κανόνισε άμεσα συνάντηση με τους δικηγόρους του, προκειμένου να ενημερωθεί για την νέα εξέλιξη στην υπόθεσή του.

    Η συνάντηση έλαβε χώρα στο ευρύχωρο διαμέρισμα του Ψυχικού, από το οποίο δεν του επιτρέπεται να βγει, εκεί όπου ο Θωμάς Λιακουνάκος ένοιωσε από την πρώτη στιγμή της αποφυλάκισης του μια ευφορία.

    Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε σε πολύ δικούς του ανθρώπους, η ζωή στην φυλακή και οι συνθήκες διαβίωσης, ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην ζωή του.

    Στο σπίτι του ξαναγεννήθηκε ουσιαστικά και παρόλο που δεν επιτρέπεται να βγαίνει από αυτό, ο ίδιος έχει βρει τρόπους να περνάει άλλοτε δημιουργικά και άλλοτε χαλαρά τις ημέρες του.

    Λιακουνάκος
    Ο Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσα, σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

    Σχεδόν καθημερινά ασχολείται με την υπόθεσή του, έχει συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας συνομιλεί και και με φίλους του.

    Οι κολλητοί του, τον επισκέπτονται κάθε Τετάρτη βράδυ για να παίξουν χαρτιά, η να δουν αγώνες Champions League και αυτές οι φιλικές συναθροίσεις τελειώνουν συνήθως αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

    Η Νατάσα Λιακουνάκου είναι καθημερινά δίπλα του, σχεδόν όλη μέρα και σπάνιες είναι οι φορές που θα βγει έξω για να δειπνήσει με κάποια φίλη της.

    Κάθε Σάββατο βράδυ φιλικά ζευγάρια πηγαίνουν για να φάνε μαζί με το ζεύγος Λιακουνάκου στο διαμέρισμα του Ψυχικού, το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο η νέα του «φυλακή» αφού δεν μπορεί να βγει έξω από αυτό.

    Ο ίδιος όμως δεν το νοιώθει έτσι, το αντίθετο μάλιστα.

    Θεωρεί ότι η ζωή του έξω από τον Κορυδαλλό – έστω και με βραχιόλι – δεν είναι απλά καλύτερη από τους μήνες της προφυλάκισης του στο σωφρονιστικό ίδρυμα, αλλά έχει αποκτήσει μια ποιότητα που του είχε λείψει.

    Γι’ αυτό και όσοι τον βλέπουν λένε ότι είναι reborn, ότι ξαναγεννήθηκε, έστω και αν είναι «φυλακισμένος» μέσα στο σπίτι του…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θ. Λιακουνάκος: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του επιχειρηματία σε τρίτη δίκη για τα εξοπλιστικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η μετακόμιση στην Βουλιαγμένη και η βίλα στον «Αστέρα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μίνωας-Μαρί Κυριακού: Τέλος εποχής με συναινετικό διαζύγιο



    ΣΧΟΛΙΑ