• Gossip

    Στόχος η οικογένεια Παντελίδη – Έκλεψαν το πρακτορείο, “έσπασαν” το αυτοκίνητο του αδερφού του!

    • NewsRoom
    Παντελής Παντελίδης


    Στόχος διαρρηκτών έπεσε τα ξημερώματα η οικογένεια Παντελίδη. Το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ το οποίο διατηρούν επί της 28ης Οκτωβρίου 50 στην Νέα Ιωνία έγινε στόχος περίπου 10 λεπτά πριν τις τρεις τα ξημερώματα.

    Οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο εντός του πρακτορείου και αφαίρεσαν συνολικά 5.000 ευρώ που εντόπισαν σε κουτί στο ταμείο και μεγάλο αριθμό ξυστών και λαχείων.

    Όπως έγινε γνωστό, οι κάμερες του καταστήματος των γονέων του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελίδη Παντελίδη, φαίνεται να κατέγραψαν καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών. Αυτή τη στιγμή το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας για περαιτέρω εξέταση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι πριν λίγες μέρες, την Παρασκευή το βράδυ, έσπασαν το αυτοκίνητο του αδερφού του αδικοχαμένου τραγουδιστή, του Τριαντάφυλλου Παντελίδη.

    Οι φθορές στο αμάξι ήταν μεγάλες ενώ οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για προειδοποίηση μιας και οι δράστες δεν απέσπασαν τίποτα μέσα από αυτό. Γνωστό είναι επίσης το γεγονός πως το αμάξι του Τριαντάφυλλου ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της συντρόφου του, κάτι που δίνει την εντύπωση πως τον παρακολουθούσαν.

    Και για το δεύτερο περιστατικό, οι άντρες της Ασφάλειας της Νέας Ιωνίας έχουν αναλάβει την υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Τα «Νέα» κυκλοφορούν και αύριο! (pics) – Αποκαλύψεις Δραγασάκη!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αίσιο τέλος στην Μαλαισία! Βρέθηκε το πλοίο με τους Κινέζους τουρίστες – Τρεις νεκροί και έξι αγνοούμενοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Grexit ξανά; Ποιες οι πιθανότητες για έξοδο με μπόνους 50 δισ



    ΣΧΟΛΙΑ