array(0) {
}
        
    
Menu
0.17%
Τζίρος: 323.66 εκατ.

Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά

Life & Style

Η Σκάρλετ Γιόχανσον σατιρίζει την «συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ (video)

Comments

Σφοδρή κριτική μέσω σάτιρας άσκησε στην Ιβάνκα Τραμπ η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, που «πρωταγωνίστησε» σε… διαφήμιση για το νέο άρωμα της Πρώτης Κόρης –το «Complicit», δηλαδή «Συνένοχη».

Η fake… διαφήμιση, που γυρίστηκε για την εκπομπή Saturday Night Live, έχει προκαλέσει αίσθηση στις ΗΠΑ και έχει γίνει viral μέσω των social media. Στην «διαφήμιση», η Γιόχανσον μπαίνει σε αίθουσα δεξίωσης προκαλώντας τον θαυμασμό. «Ολοι οι άντρες ξέρουν το όνομά της. Κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της. Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο όλα τα μάτια στρέφονται προς αυτήν» ακούγεται να λέει μια φωνή.. «Είναι η Ιβάνκα και μια γυναίκα σαν και αυτή έχει δικαίωμα σε ένα άρωμα φτιαγμένο μόνο για εκείνη. Επειδή είναι όμορφη, επειδή είναι ισχυρή –Είναι Complicit (συνένοχη)» συνεχίζει η διαφήμιση.

Την ώρα που η ηθοποιός βάζει κραγιόν μπροστά σε έναν καθρέφτη, η φωνή λέει και πάλι: «Δεν αποζητά το φως της δημοσιότητας αλλά την βλέπουμε… Ω, πως την βλέπουμε».

Εκείνη τη στιγμή, το πλάνο στρέφεται στον καθρέφτη αλλά αντί για το είδωλο της ηθοποιού εμφανίζεται αυτό του Άλεκ Μπόλντουιν, ως άλλου Ντόναλντ Τραμπ!

Στόχος του σατιρικού σκετς είναι να αναδείξει τις ευθύνες της Πρώτης Κόρης που λειτουργεί ως η σκιώδης Πρώτη Κυρία. Στην ηχογράφηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Τραμπ ακούγεται να συζητάει με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood και να δηλώνει ευτυχισμένος που είναι πλούσιος γιατί μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στις όμορφες γυναίκες, ακόμα και να τις αρπάξει «από το αιδοίο». Η Ιβάνκα είχε πει τότε ότι το σχόλιο αυτό ήταν ακατάλληλο και δήλωσε ευχαριστημένη που ο πατέρας της ζήτησε συγγνώμη από τους Αμερικανούς αλλά και την οικογένειά του.

«Είναι πιστή, αφοσιωμένη αλλά μάλλον θα έπρεπε να την είχε… κάνει μετά από το θέμα με το Access Hollywood. Τι να κάνεις» καταλήγει η διαφήμιση.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Think about it: Το νέο trailer της ταινίας Wonder Woman είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 20 Μαρτίου 2017

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Λαμπερή εμφάνιση στην εκδήλωση του Peter Marino στο Landmark
Αλέξης Λέβεν-Μεντζελόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του Château Margaux μιλάει στο Mononews για την πολυτέλεια, την Ελλάδα και το μέλλον του κτήματος
Η περιπέτεια του προέδρου Νίκου στο Φάληρο, έρχεται Αρμαγεδδών στα media, ανατροπές στον Σκάι, η φυγή του Ακη, η… κεντρική μάχη στην ΕΡΤ και τι κάνει ο Αλαφούζος με τα δικαιώματα
Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
Το ποδόσφαιρο αλλιώς: ΜΠΑΜ FC και Allwyn στο πιο Υπεύθυνο Παιχνίδι της χρονιάς για καλό σκοπό
Bad Bunny: Ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης με έσοδα άνω του 1 δισ. δολαρίων από περιοδείες
All My Children: Νεκροί βρέθηκαν ο ηθοποιός Πολ Έιβερι και η σύζυγός του
Όμιλος Φάις και New Era σε ένα ξεχωριστό in-store activation στον Stathatos athletics με αφορμή τους τελικούς του NBA
Château Margaux × Mandarin Oriental, Costa Navarino: Ένα δείπνο μόνο για λίγους
Η Μέγκαν Μαρκλ απειλείται με ζημία εκατομμυρίων, αν δεν πουλήσει τις μαρμελάδες της